nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1008 عنوان تمیمه بهتره یا انگشتر 240 بازدید | 31 پست تمیمه ندیدم کسی زیاد دست کنه بنظرتون پشیمون نمیشم از خریدش؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 1404/05/12 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18673 اولی بهتره یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1008 اولی بهتره تو مراسم های معمولی هم دیدی کسی بپوشه ؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 تمیمه😍 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 تو مراسم های معمولی هم دیدی کسی بپوشه ؟ آره من دیدم تو جشنا دورهمیا من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1008 تمیمه😍 باورت میشه تو دور اطرافیا دست کسب ندیدم شیک هست؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 باورت میشه تو دور اطرافیا دست کسب ندیدم شیک هست؟ اره من خیلی دوس دارم من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
anida_banoo عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 11797 تو مراسم های معمولی هم دیدی کسی بپوشه ؟ تمیمه کارایی نداره و نازکه. من دخترم نوزاد بود واسش تمیمه خریده بودم. انگستر یا دستبند کاراییش بیشترع
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1008 تمیمه کارایی نداره و نازکه. من دخترم نوزاد بود واسش تمیمه خریده بودم. انگستر یا دستبند کاراییش بیشتر ... ممنون از راهنماییت ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24777 من تمیمه رو بیشتر برای پا دوست دارم خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 باورت میشه تو دور اطرافیا دست کسب ندیدم شیک هست؟ خریدی ب امید خدا عکس بفرست کیف کنیم من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18673 تو مراسم های معمولی هم دیدی کسی بپوشه ؟ عروسی ها یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1008 خریدی ب امید خدا عکس بفرست کیف کنیم چشمحالا میترسم بخرم ولی نتونم زیاد بپوشم ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16873 من تمیمه رو خیلی دوست دارم ولی خب پوشیدنش روزمره نیست مث انگشتر .. باید مجالس بپوشی فقط قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18673 تمیمه کارایی نداره و نازکه. من دخترم نوزاد بود واسش تمیمه خریده بودم. انگستر یا دستبند کاراییش بیشتر ... داره. ما توی عروسی استفاده میکنم یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.