2777
2789
عنوان

قهوه خورا بیاین😭

287 بازدید | 43 پست

موقعی که عادت ماهیانه هستین قهوه میخورین؟؟روز دومم خیلی دلم میخواد بخورم نمیدونم چیکار کنم

بعد در روز چند تا فنجون میخورین و مشکلی تاحالا براتون پیش اومده؟من خودم فعلا روزی یه فنجون میخورم دوست دارم هفته ای یه فنجون بخورم اما نمیتونم عادت کردم

من هم روز دوم هم اول میخورم کافین درد روهم کم میکنه

دیگه از نظر پزشکی نمیدونم ضرر دارد یا ندارد

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روزی دوتا دوبل میخورم چندساله یکی صبح یکی عصر

نخورم نمیتونم من دیگه پیشکسوت این زمینه شدم😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

من قهوه میخورم یه حالت عجیبی بهم دست میده انگار فشارم افتاده دست و پام میلرزه حالت تهوع میگیرم مطمئن نیستم از قهوه باشه ولی دوبار که خودم هر دوتاش اینجوری شدم

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

من هم روز دوم هم اول میخورم کافین درد روهم کم میکنهدیگه از نظر پزشکی نمیدونم ضرر دارد یا ندارد

آخه میدونی من عادت ماهیانه هامم خیلی عجیب غریبه سال هاست مثل آدم معمولی و نرمال نمیشم نمیدونم این قهوه بدترش نکنه..آخه عادتم دارم هرروز بخورم دارم دیوانه میشم

من هم روز دوم هم اول میخورم کافین درد روهم کم میکنهدیگه از نظر پزشکی نمیدونم ضرر دارد یا ندارد

جدی دردو کم میکنه من روز اول پریودمه حس میکنم یکی با چاقو از تو خراشم میده😐🥴

من قهوه میخورم یه حالت عجیبی بهم دست میده انگار فشارم افتاده دست و پام میلرزه حالت تهوع میگیرم مطمئن ...

این نشونه های حساسیت ب کافئینه 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من هفته دوبار یا یکبار میخورم چون کم‌خوابم می‌کنه 

شنیدم برای پریود خوب نیست بخاطر کافئین .... 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨