2777
2789

شهر ما ظرفیت تعهدی هاش شده ۱۰ تا 

اونوقت ۱۰۸ تا صندلی شو میده به جنوب شرق کشور 

مگه ما چمون بود آخه که ما رو قبول نمیکنید 

قسمت جالبش اینکه  هیچ شهری هم ظرفیت تعهدی برای ما نداره و درواقع جدول سوم دفترچه کلا برای ما کلا حذف شده 

در واقع ۳۰۰۰ تا ظرفیت تعهدی دادن به این استان های جنوب شرق

یعنی پارسال یه نفر با رتبه ۸۰۰۰ تو شهر ما پزشک شده و من امسال با ۴۸۰۰ من این شانسو ندارم 

بعد مثلا یه هرمزگانی با رتبه ۲۰۰۰۰ راحت میاد شهر ما یا دانشگاه های عالی ۷ سال درس میخونه بعد میره شهر خودش 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهر شمارو نمیدونم شهر ما با 13هزار قبول شدن پزشکی😐

اره ولی پارسال 

امسال اگه جنوب شرق یا زابل  و سیستان و خرم آباد و کردستان و هرمزگان و ... نباشید دیگه شما هم با ۱۳۰۰۰ قبولی نمیدید 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

اشتباهه باید رتبه های پایینتر و برا پزشکی بگیرن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بلاخره اونا هم امکاناتشان کمه پزشک هم لازمه برای جنوب فقط خدا کنه بعد از درس برن شهرشون

یعنی چی ؟ چرا از ظرفیت ما بهشون میدن

ما تو شهر خودمونم غریبه ایم؟؟ 

کجایین مگه عزیزم

یه شهر غربی مثل کرمانشاه 

کدوم شهری

یه شهر غربی 

لرستان ایلام کرمانشاه

طرفهای کرمانشاه

اره ولی پارسال امسال اگه جنوب شرق یا زابل و سیستان و خرم آباد و کردستان و هرمزگان و ... نباشید دیگه ...

اتفاقا همینجایی ک میگی هستیم 

اوضاع خیلیی خرابه خیلی بی عدالتیه در حق شما کنکوریا 

اون از کنکور مسخره و مافیای پشتش، اینم از سهمیه های بعدش 

اتفاقا همینجایی ک میگی هستیم اوضاع خیلیی خرابه خیلی بی عدالتیه در حق شما کنکوریا اون از کنکور مسخره ...

اره پس خیالتون راحت باشه امسال با تراز ۷۳۰۰ هم قبولین