2777
2789
عنوان

زن بابام سلیطه است موفق تره تا مادر مظلوم من

| مشاهده متن کامل بحث + 8830 بازدید | 187 پست
مهم علاقست.خب اگه پسر خوبیه تو هم خوشحال باش.

پسرخوبیه..من دختر خوبی نیستم😂

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم،خدا قلب مادرتون رو آروم کنه و هرچی ایشون سختی کشیدن شما تو خوشی و آسایش باشید

ممنونم ان شاالله

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
امیدوارم مشگل مامانت حل بشه منم از مشگلات بعد طلاق میترسم واسه خاطر اون تحمل میکنم.

خیلی دردسر داره اول فکر همه جوانب رو بکن

ببخشید شما که پدرت اینطوریه چرا قبول کردی با پسرعموت ازدواج کنی احتمالا شبیه هم باشند

بابام قصد جدا شدن از مامانم رو نداشت..ازدواج منم کاملا سنتی بود..عربیم...تک دخترم..نمیخواستند دخترشون رو بدن به غریبه..

اینا قابل پیش‌بینی هستش شما چرا قبول کردی عزیزم

عمه هام و مادربزرگ خدابیامرزم راضیم کردند...راستش انتخابی هم در کار نبود بیشتر اجبار بود

عمه هام و مادربزرگ خدابیامرزم راضیم کردند...راستش انتخابی هم در کار نبود بیشتر اجبار بود

نمی‌دونم من که تو موقعیت شما نیستم نمیتونم درک کنم چطور به اجبار کسی رو عقد کنند امیدوارم خوشبخت بشی و پسرعموت مثل باباتون نباشه شما هم مثل مادرتون مظلوم نباشی 

نمی‌دونم من که تو موقعیت شما نیستم نمیتونم درک کنم چطور به اجبار کسی رو عقد کنند امیدوارم خوشبخت بشی ...

واقعا دارم تلاش میکنم...ولی یه ازدواج اشتباه زندگی بچه ها رو هم تباه میکنه

سلام خواهر  خوبید 

امسال کنکور دادین ؟ چخبر چیکار کردید؟ 😍🌸🙏🏼

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

سلام خواهر خوبید امسال کنکور دادین ؟ چخبر چیکار کردید؟ 😍🌸🙏🏼

سلام.

بله خداروشکر

امسال کنکور دادم..بد نشدم..داداشم میگه احتمال زیاد دانشگاه علوم پزشکی ارتش پرستاریش رو بیاری..