2777
2789
عنوان

قهوه خورا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 43 پست
آخه میدونی من عادت ماهیانه هامم خیلی عجیب غریبه سال هاست مثل آدم معمولی و نرمال نمیشم نمیدونم این قه ...

از دکتری بپرس

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی دردو کم میکنه من روز اول پریودمه حس میکنم یکی با چاقو از تو خراشم میده😐🥴

برا منم دردش اینجوریه من دارو نمیخورم 

برا من فایده داشت مثلا درشو کم میکرد تحملم ب درد هم زیاده بلکه عادت میکنم نمیدونم اما خواهرم میگه برا درد من فایده نداشت

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

وای منمواسه عادت ماهیانه هات مشکلی پیش نیومده

دوروز اول نمیخورم بعدش میخورم

نه مشکلی حس نکردم 

توام وارد اون مرحله شدی ک قهوه نزنی کاراتو نمیتونی انجام بدی؟ 😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

نخور خونریزیت کم میشه . من از روز 4 شروع میکنم . کلا هم روزی 2 کاپ میخورم چون درس میخونم خوابم نگیره

ببین یه طوریم که نمیخورم مثل این معتادا که تو اوج ترکن میشم😂😭

من قهوه میخورم یه حالت عجیبی بهم دست میده انگار فشارم افتاده دست و پام میلرزه حالت تهوع میگیرم مطمئن ...

منم اولین بارا اینطور بودم

ولی دیگه بعدش انرژی و سرزندگی خاصی داشتم

شما قهوه خور نیستین مثل اینکه😭😭

نه مگه دیوونم چند نفر رو دیدم فشار خونی شدن و تپش قلبی هستن بخاطر مصرف چندین ساله ی قهوه یعنی طرف بعد از مصرف ۶ سال قهوه دچارعارضه شده

لایک نکنید .توروخدا