2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من چند ساله میگردم پیدا نکردم دیگ به شوهرم گفتم میرم خیاطی اونم راضی شد

💔منم دنبال کارم خدا کنه پیدا کنم

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

می‌دونم پول ندارم چیکار کنم

آهان پول نداری، اخه نوشته بودی پول ندارن،

خب میتونی بعد اینکه یاد گرفتی پراپ بگیری که با یه مبلغ پایین بهت حساب بالا میدن،

البته پروسه اش خیلی طولانیه، باید حداقل ۳، ۴ سالی زمان بذاری

آهان پول نداری، اخه نوشته بودی پول ندارن،خب میتونی بعد اینکه یاد گرفتی پراپ بگیری که با یه مبلغ پایی ...

وای نه بیخیال

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

دقیقا من چند ساله میگردم پیدا نکردم دیگ به شوهرم گفتم میرم خیاطی اونم راضی شد

سلام گلم من آموزش خیاطی مجازی وتضمینی سراغ دارم باقیمت ۱۷۰تومن اگه دوست داشتی بهم درخواست بده شماره ما بدم توایتا نمونه تدریس وکارهنرجورا میفرستم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

شما میتوانید مدیر فروش بشید یعنی بنرهای کلاسی یه بنده خدایی را توایتا تبلیغات کنی اگه فروختی بهت پورسانت میده

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند