2777
2789
عنوان

سوال از قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 22 پست
وای ای جونم چه هیجان انگیز خوشبخت شی عروس😘😘یه سوال بعد اینکه قانون جذب رو یاد گرفتی هیچوقت نخواستی ...

چرا بعضی وقتا تا الان هم فکرم درگیر اون هست ولی خب وقتی خودم تصمیم گرفتم و کات کردم دیگه فعلا حداقل نه قصدی ندارم ولی بعضی وقتا کنجکاو میشم چیکار میکنه کجاست امیدوارم اونم زندگی خوبی داشته باشه شاید مثلا سراغش از خودش گرفتم خیلی عادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد قشنگ نوشتی😍😍

تصورش کن انرژی مثبت داشته باش

تصورات در قالب خاطره بازی باشه

تصور کن دیروز رفتین دیت الان داری لحظاتو مرور میکنی،درسته بار اوله و تصوره..ولی کائنات باورش میشه واقعا خاطرته و وقتی مشخص میشه تصوره واقعیش میکنه تا خاطره شه

و تو انقدر تصور کردی وقتی واقعا اتفاق میوفته همون حس میکنی شده دوبار

و این همون دژاووعه. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

تصورش کن انرژی مثبت داشته باشتصورات در قالب خاطره بازی باشهتصور کن دیروز رفتین دیت الان داری لحظاتو ...

چشم چشم ❤️❤️میدونی یکی از مانع های ذهنم چیه اینکه بعضی اساتید مسکن شخص خاص رو نمیشه جذب کرد. وقتی که می‌خوام تصور کنم همیشه یه باگی تو ذهنم هست که حرف اون اساتید میاد تو ذهنم😬میشه یه دلیل قانع کننده هم واسه این موضوع برام بیاری؟🙈

چشم چشم ❤️❤️میدونی یکی از مانع های ذهنم چیه اینکه بعضی اساتید مسکن شخص خاص رو نمیشه جذب کرد. وقتی که ...

در این باره نمیدونم اساتید درست میگن یا نه

ولی قانون جذب درباره هرچیز و هرکس صدق میکنه

مورد بوده زنه تو بچگی همش بازی میکنه با خودش و تو بازی با دوستاش همش مراسم ختمی بوده که عزادار شوهرش بوده

بزرگ که میشه عاشق و دلباخته کسی میشه ولی از دنیا میره و واقعا عزادار شوهرش میشه

خودش با بازی و تصورات کودکانه و مکررش برا خودش رقم زد

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

در این باره نمیدونم اساتید درست میگن یا نهولی قانون جذب درباره هرچیز و هرکس صدق میکنهمورد بوده زنه ت ...

خیلی انرژی مثبت گرفتم ازت خیلییییی❤️❤️راست میگی هرچی که تصور کنیم به شرطی که باورش کنیم قطعا میشه ❤️