2777
2789
عنوان

این رشوه هست ملیونی چیه برای زایمان میگیرن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست

برو بیمارستانی که میخوایی عمل کنی، از یکی کارکنها سوال کن کدوم دکترشون دستمزد جدا نمیگیره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما هر کیو دیدیم اینجوری بودهحتی بعضی دکترا برای عمل جراحی دیگه هم زیر میزی میگیرن

من کرج هستم دکتر زنوزی، دکتر محب علی مطلقی نمیگیرن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

گزارش بده عزیزدلم ان شاءالله نی نی ت هم به خوشی و سلامتی پا به دنیا بزاره🧡

خواستم بدم گفتن همه دکترای شهرمون اینجورن حتی گفتم برم پیش دکتر دیگه گفتن مثلا دکترت زنگ میزنه میگه این مریض منه سزارینش نکن

دیروز رفته بودم دکتر زنان منشی ب شوهر خانمی میگف برو کارت هدیه رو بیار تا کارتو راه بندازم برام جای سوال بود کارت هدیه بخاطر چیشه این همه ویزیت و مخارج 

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

تمامشون دزد شدن، خدا ازشون نگذره، عزیزم واقعا حق داری که زورت بیاد

اره بعدش بهم گفتن چی شد عزیزم یهو چهرت عوض شد رنگت پرید روم‌نشد گفتم خوابم میاد ولی وقتی اومدم خونه یا با شوهرم حرف زدم واقعا ناراحتیم بشدت 

بله  متاسفانه براي  زایمان یکی از اطرافیان من هم  با وجود اینکه شرایط طبیعی وجود نداشت و وزن بچه  ماشالا بالا بود. بیمارستان نهایت تلاشش رو کرد که مجبورش کنن طبیعی به دنیا بیاره . البته دکترش گفته بود هفته ی بعد بیا مطب اونجا ازت حق العمل بگیرم که دیگه خدا خواست و همون روز درد شروع شد و مجبور شدن سزارینش کنن

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

خواستم بدم گفتن همه دکترای شهرمون اینجورن حتی گفتم برم پیش دکتر دیگه گفتن مثلا دکترت زنگ میزنه میگه ...

بازم خوب۸تومن، خیلییییی بیشتر میگیرن

عروس همسایمون سینه اش میخواست برداره، دکتر گفته بود تمام سکه بیار

خب باید هشت ملیون بدم تا نامه بده برای سزارین

یعنی خود دکترت اینهمه پول خواسته واسه یه نامه دادن😐😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خب باید هشت ملیون بدم تا نامه بده برای سزارین

کدوم شهری؟