2777
2789
عنوان

این رشوه هست ملیونی چیه برای زایمان میگیرن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست
خواستم بدم گفتن همه دکترای شهرمون اینجورن حتی گفتم برم پیش دکتر دیگه گفتن مثلا دکترت زنگ میزنه میگه ...

همه ی دکترا اینطوری نیستن عزیزدلم،بعید میدونم دکتر ها اینطوری بهم وصل باشن که راجب بیمارهاشون باهم هماهنگ کنن ... تا جایی که درجریانم و میدونم مشهد که اینطور نیست(کادر درمانم)

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کرج هستم دکتر زنوزی، دکتر محب علی مطلقی نمیگیرن

برای سزارین که اکثرا میگیرن البته گفتم اونایی که خودشون میخوان سزارین بشن. و گرنه اگر کسی زایمان به دلایل پزشکی طبیعی نباشه مستقیم میرن بیمارستان زیر میزی نمیدن.

همیشه آدم با خدا هم هست.

دخترعموم سوزن قورت داده بود دکترا کلی پول میخواستن برای عملش تا اینکه یه دکتری خدا خیرش بده بدون هزینه عملش کرد

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

اره اونم با کارت هدیه یا نقدی میخواد ردی نمونه که بعدا نتونم شکایت کنم

ازش شکایت کن پدرش و دربیارن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دیروز رفته بودم دکتر زنان منشی ب شوهر خانمی میگف برو کارت هدیه رو بیار تا کارتو راه بندازم برام جای ...

مثلا از هزینه بیمارستانی که مبدبم ۲۰ ملبونش بهش میدن به عنوان دستمزد دبگه چرا باید هشت ملیون دیگه هم بگیره

اون همه ویزیت و...