2777
2789

الان 38 هفتم بچه دور‌گردنش یه دور لند ناف پیچیده وزنشم 4 کیلوعه لگنم خوبه ولی بخاطر شرایطش گفتم ریسک نکنم توی بیمارستان خصوصی سزارین بشم 

حالا الان دم آخری بهم میگه باید 8 ملیون به صورت نقد یا کارت هدیه بیاری تا تاریخ زایمان برات بنویسم

حتی کارت به کارت نه که ردی نمونه از این پول 

من لگنم خیلی خوبه ولی ترسوندنم از کله بزرگ بچه و بند ناف دور گردنش وگرنه طبیعی میارم خیلب طبیعی اوردن دوست دارم اتفاقا 

از شماها هم گرفتن؟! نظرتون چیه؟! واقعا پول زوره اخه ما که پول بیمارستان رو میدیم و بیمارستان از اون پول پول دکتر رو مبده دبگه چرا بابد توب مطب ابن همه پول بدم تازه از اول نگفتن نامردا که بدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش بده عزیزدلم 

ان شاءالله نی نی ت هم به خوشی و سلامتی پا به دنیا بزاره🧡

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

بعضی دکترها زیر میزی نمیگیرن، ببین شهرتون کیا اینطورن اونجابرو

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

همه دکترا میگیرن برای سزارین خود خواستهدقیقا رشوه است

نه  اینطورنیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.