2777
2789

نرفته ولی قهره ، انگار رفته  لطفا نصیحت نکنین چون منطقم کار نمیکنه بدتر حالم بد میشه 💔🥀 حس میکنم سنگینی دارم . چند جا بهم گفتن ولی فکر میکنم واسه اینکه از خدمات شمع تراپی شون استفاده کنم گفتن .  

شما بگید اگه روشی امتحان کردید یا میدونید  

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا نادعلی کبیر بخون

ولی کسی که میخواد بره به جهنم زودتر بره،سر خودمم اومده

دوسال زار زدم ولی خودم سمتش نرفتم 

به قبرستون نبودنش یه درسر داره بودنش هزار و یک دردسر

سه تا نادعلی کبیر بخونولی کسی که میخواد بره به جهنم زودتر بره،سر خودمم اومدهدوسال زار زدم ولی خودم س ...

باشه آبجی قبلا خوندم ۱۴ تا و اینا ظاهرت نتیجه نداد ممکنه یهو نتیجه بده ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
فقط بروت نیارانگار اتفافی نیوفتاده

به روم آوردم چه به رو آوردن

اونو بردم بالا حالا پایین آوردنش کار حضرت فیله 

نمیدونم دیگه باز هم امتحان کن

باشه آبجی 

به روم آوردم چه به رو آوردناونو بردم بالا حالا پایین آوردنش کار حضرت فیله

اگه اشتباه از تو بود،یه ابراز پشیمانی کوچیک جوابه

اگه از اون بود،دیگه تصمیم با شماست.شما باید ناز کنی

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن