2777
2789

من مهمون داشتم  مشغول تمیز کاری بودم اشتباه کردم  ادامس رو گذاشتم رو کابینت برداشته اومدم دیدم یچی گذاشته زیر پاهاش ادامسا فقط اشغالاش موندن دوسال وهشت ماهس خطرناکه ؟موندم چی کنم

هیچی نمیشه با دسشوییش دفع میشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم زیاد قورت میدادم یبار دوتا بسته ادامس موزی قورت داده بودم چیزیم نشد دیگه نمیدونم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

ممنونم عزیزم خداکنه خیلی نگرانم

نگران نباش .از من بشنو مامان دوتا بچم .انقدم حساس بودم ک

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه حالت تهوع داشت ، شکمش ورم کرد و یا درد گرفت حتما سریع ببر دکتر عزیزم.

ممکنه خدای نکرده باعث انسداد روده بشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نگران نباش .از من بشنو مامان دوتا بچم .انقدم حساس بودم ک

منم حساسم قشنگ پیر شدم کمکم ندارم دخترمم فوقالعاده شیطونه فقط کافیه چند دقیقه ازش غافل شم یه بلایی سرخودش میاره

منم حساسم قشنگ پیر شدم کمکم ندارم دخترمم فوقالعاده شیطونه فقط کافیه چند دقیقه ازش غافل شم یه بلایی س ...

منم تنهایی بزرگ کردم . باید مادر قوی باشیم عزیزم