2777
2789
عنوان

مامانم بچم پنج تا ادادمس خرسی قورت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنهایی بزرگ کردم . باید مادر قوی باشیم عزیزم

اره واقعا🥲کاش میشد زمانو بکشم جلو یکم بزرگتر شه عقلش برسه خیلی کارای خطرناک میکنه همیشه یا سرش کبود یا دست وپاهاش

اره واقعا🥲کاش میشد زمانو بکشم جلو یکم بزرگتر شه عقلش برسه خیلی کارای خطرناک میکنه همیشه یا سرش کبود ...

چن روز پیش پسرم ۶سالشه توخونه ورجه وورجه میکرد افتاد سرش شکست انقد خون اومد بچم بیحال شده بود. میگم خوبه تو خونه بودا مثلا

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم😅من چون خیلی کوچیکه نگران بودم

نه نگران نباش بچه خواهرمم به من رفته ادامسو قورت میده اونم کوچیکه با مدفوع میاد بیرون 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید