2777
2789
عنوان

پیاز به مو زدین برای پرپشت شدن

151 بازدید | 26 پست

من موهام خیلی پر بود

یهو ریزش گرفت بخاطر کمبود فریتین و ذخیره آهن

الان سه ماه هماتنینک خوردم

و شروع کردم بعدش به مکمل خوردن

صبحا هیرویت میخورم

عصر ها یونی زینک

شبا قبل خواب آهن

ولی موهام خیلی کم حجم شده😭😭

دیگه دارم از استرسش میمیرم

شروع کردم جوشونده رزماری دارم میزنم یه شب در نیون یا هر شب ولی تو این دو هفته نتیجه خاصی ندیدم

شما از پیاز نتیجه گرفتین؟؟

من ژنتیکم پر پشت بود

زده به سرم برم از ته ته بزنم ولی از طرفیم نامزدم میگه نه همین خوبه..

میشه راهکار بدین؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا که توی دو هفته نتیجه‌ای هیچ‌کسی نمی‌بینه و شما حداقل شش ماه باید ادامه بدید حداقل.

ولی اگر توی این مسیری هستید که می‌گم یعنی راهی که دارید میرید برای شما درسته و همینو ادامه بدید. این که هر هفته ریزش شما مقدار کمی کمتر می‌شه، این خودش نشون‌دهنده‌ب اینه که راه شما درسته. قرار نیست یک شبه ریزش شما قطع بشه. همین که رو به کاهش هست نشونه‌ی خوبیه. و تازه بعدش مو شروع می‌کنه رشد مجدد پس کوتاه‌مدت هیچ نتیجه‌ای نخواهید دید

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
چون دکتر خودم گفت فیریتینت پایینه و قطعا خیییلی ریزش مو داریبخاطر کمبود آهن اینجوری شده ظاهرا

اها ، منم خیلی ناگهانی ریزش مو گرفتم واقعا حجم موهام کم شده بود ،رفتم متخصص پوست و مو ، گفت پوست سرت خیلی خشک شده ،دومرحله باید  هیرفیلر تزریق کنی بعدش بیا پی ارپی ، هیرفیلر زدم ریزشم خیلی کمتر شد ولی پی ار پی رو چون میدونستم خیلی درد داره نرفتم ترسیدم

قطعا که توی دو هفته نتیجه‌ای هیچ‌کسی نمی‌بینه و شما حداقل شش ماه باید ادامه بدید حداقل.ولی اگر توی ا ...

ببین الان ریزشم‌مثلا شده روزی ۴۰ تا

گاهی کمتر گاهی بیشتر 

میرم حمام کلا داخل حموم خیلی بریزه ۲۰ تا ۳۰ تاست

ولی امون از وقتی که بیام بیرون و موهامو فرداش شونه کنم...حداقل ۶۰ تا میریزه

نسبت به قبل کم شده ولی خب موهامم یهو خیلی کم شد...

چقد بد که باید این همه صبر کنم...

آزمایش هورمونی بده شاید تنبلی تخمدان داری یا تسترونت بالاست خصوصا اگ شقیقت بیشتر میریزه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست