من سال ۹۸ نهایی دوازدهمم بود که سطح سوالا آسون بود بعد از اون خیلی شرایط تغییر کرد بعدش خیلیا پیشنهاد دادن ترمیم کنم ولی الآن نمیدونم با این حجم از اهمیتی که نهایی پیدا کرده هنوز منبع همون کتاب درسیه؟ یعنی کسی کتاب درسی رو مسلط باشه میتونه بالای ۱۹ بشه هنوز؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من که واقعا خودمو سرزنش نمیکنم دیگه بعد کنکور اردیبهشت همه زورمو زدم برا نهایی و این شد ، همش همین ب ...
میخوای دبیر ریاضی یا فیزیک بشی؟
یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای رنگین ات بفرست
آره عزیزدلم منبع همون کتاب درسیه درسته سطح سخت تر شده ولی باز کسی کتاب رو فول بخونه و نمونه سوالم حل ...
اره منم برای ترمیم از روی جزوه های سوالات تشریحی بچه برادرم حل میکردم خیلی خوب بود
یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای رنگین ات بفرست
ایشالا هرچی از خدا میخوای همان بشه امید وار از خدا هستم هر نتیجه ای را که دوست داری به زیباترین شکل برات رقم بزنه برا منم دعا کن خیلی زحمت کشیدم 🥺