2777
2789
عنوان

وسواس فکری عملی

288 بازدید | 12 پست

سلام من طوری هستم که فقط نسبت به مامانم دوست دارم حرفامو بشنوه.همش استرس دارم حرفامو نفهمه.موقع حرف زدن مامانم همس اخبار گوش میکنه یا میگه تو زیاد حرف میزنی و من بدتر میشم.بدتر حساس میشم.مامانم همش میگه به من چه.با من حرف نزن.و کلی حرفای بده دیگه.چیکار کنم.😭دوست ندارم اینطوری باهام برخورد شه.ولی دوست دارم با مامانم حرف بزنم.اونم بدتر و بیشتر لیچار بارم میکنه.تهدید میکنه بامن حرف نمیزنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش حرف نزن عزیزم...چه حرفی میخوای بزنی ؟

من تنهام.با کی حرف بزنم خوب.دوستی ندارم.ازدواج نکردم.مامانم با خواهرهای دیگم کلی حرف میزنه.من براش میمیرم ولی بدتر برخورد میکنه.جوابمو نمیده.اون که حرف نمیزنه.منم نزنم که هیچی

شاید اینجور ظاهری دعوات میکنه،تودلش غصه میخوره.یا میخاد بگه مشکلاتتو خودت حل کن،بزرگ شو.

مشکلاتمو نمیگم.حرفای روزمره رو میگم.اما حوصله اونم نداره.منم بیشتر وسواس میگیرم که حرفامو تکرار کنم تا متوجه شه.خودم عذابم.شاید باید برم پیش روانپزشک

من تنهام.با کی حرف بزنم خوب.دوستی ندارم.ازدواج نکردم.مامانم با خواهرهای دیگم کلی حرف میزنه.من براش م ...

آخه مادری که نمیخواد حرفاتو بشنوه چه جور مادریه؟کاش یاد بگیریم که همه مادرها مهربون و لایق اسم مادر نیستن...من نمیدونم مادر شما رو قضاوت هم نمیکنم...ولی وقتی مادرت باهات مهربون نیست چرا دوسش داری و میخوای باهاش حرف بزنی؟بیخیالش باش و دوست پیدا کن و باهاش حرف بزن...

....Ever since I lost hope, I live much more happier
مشکلاتمو نمیگم.حرفای روزمره رو میگم.اما حوصله اونم نداره.منم بیشتر وسواس میگیرم که حرفامو تکرار کنم ...

خودتم میدونی وسواس داری...این وسواس از اضطرابت میاد که با تکرار میخوای خودتو آروم کنی...مادرت صد در صد مقصر هست ولی مهم اینه که خودت بدونی مشکلتو و سعی کنی درمان کنی...احتمالا شاید دارو هم بخوای..

حرف میزنم.اون مثل مجسمه است.نه تایید میکنه.نه هیجی.منم هی تکرار میکنم تا بفهمه.اونم عصبانی میشه میگه حرفا رو نکش.حرفات جواب نداره.کلی فحش☹اعتماد به نفسم صفر شده.به نظرتون کجا برم پیش روانپزشک.هی میگم حرف نزنم.انگار بدتر میشه.

خودتم میدونی وسواس داری...این وسواس از اضطرابت میاد که با تکرار میخوای خودتو آروم کنی...مادرت صد در ...

اره به شدت مضطربم.میترسم همش اتفاق بد بیفته.

حرف میزنم.اون مثل مجسمه است.نه تایید میکنه.نه هیجی.منم هی تکرار میکنم تا بفهمه.اونم عصبانی میشه میگه ...

خب مشخصه مادرتم حالش خوب نیست...بپرس تو شهرتون بهترین روانپزشک کجاست...ظاهرا مشکل فقط این نمیتونه باشه چون احتمالا مادرتون با این چیزایی که میگی هیچ وقت مادر خوبی نبوده و احتمالا زیاد آسیب دیدی...

خب مشخصه مادرتم حالش خوب نیست...بپرس تو شهرتون بهترین روانپزشک کجاست...ظاهرا مشکل فقط این نمیتونه با ...

مامانم منو دوست نداره.میدونم قطعا.من دوسش دارم.دوست دارم باهاش حرف بزنم اخه.باشه مرسی.وقت میگیرم برای روانپزشک