2777
2789
عنوان

قرص ویتاگنوس

79 بازدید | 8 پست

سلام من یک ماه قرص ویتاگنوس روزی یه دونه استفاده کردم 

و به همراه دمنوش رازیانه ولی این ماه نزدیک سیکل هم خیلی نسبت به ماه های قبل درد بیشتری داشتم ‌و هم خون ریزی خیلی کم فقط روز اول و روز دوم خیلی کم و روز سوم هیچی 

ممکنه تاثیر قرص باشه کسی تجربه داشته؟؟؟

ایکاش رازیانه رو خودسر مصرف نمیکردی هورمون ها رو میریزه بهم

ویتاگنوس هم برای من رو خونریزی تاثیری نداشت فقط یادمه خیلی طول کشید تا پریود بشم مثلا  ده روز با تاخیر شدم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویتاگنوس و بدون تجویز پزشک نباید بخوری اگر تیروئید داری نباید بخوری کلا دو سه روز قبل پربودی باید می ...

تیروئید دارم و قرص مصرف میکنم صبح ها 

و شب ها یه دونه قرص ویتاگنوس استفاده می‌کردم ولی عجیب این ماه ریختم به هم 

ولی شنیده بودم رازیانه خیلی خوبه

خوبه اما مثل دارو میمونه که بدون تجویز پزشک مصرفش ممنوعه  

مشکلت چیه؟نا منظمی یا خونریزیت کمه یا میخوای باردار بشی؟

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

خوبه اما مثل دارو میمونه که بدون تجویز پزشک مصرفش ممنوعه مشکلت چیه؟نا منظمی یا خونریزیت کمه یا میخو ...

میخوام باردار بشم چندماهی هست که میزان خونریزیم کم شده 

گفتم شاید کار ساز باشه برام 😐

میخوام باردار بشم چندماهی هست که میزان خونریزیم کم شده گفتم شاید کار ساز باشه برام 😐

اره ویتاگنوس برای بارداری هست

ولی به قول دوستمون شاید برای تیروئید خوب نباشه پس پرس جو کن بعد مصرف کن

دوسین هم خوبه