2777
2789
عنوان

خیلی سخته که عموم پدرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 53 پست

یک چیزی بگم دلگرمت کنه ، کار عموت درست نیست  اما وقتی با شرایطی که داشتین برای پسرشون گرفتن  یعنی خیلی دوست دارن (فکر کنم نامادری داری ) ، احساس پدری بهت داره و مطمین باش با دلشون راه بیای زندگیت از خیلی‌ها که تجربه نامادری دارند بهتر 

چون جوونی و شرایط جامعه با اخباری که هر روز بیرون میاد نگرانی رو بیشتر می‌کنه ،مثلا میخواد ازت محافظت کنه 

کلا منظورم اینه سختگیری رو بشکل منفی نبین 🖐️ 

بخام مثال بزنم میتونم ده مورد اطراف خودم که با چشم دیدم بعد ورود نامادری خانواده پدر و مادری بی خیال بچه ها شدن و متاسفانه ایندشون ....🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ دوستش نداری جداشو خیلی سخته ها اگ نخوایش... یه عمررر زندگیه😫به هم بزن منم یه بار ۱۸سالم بود نامز ...

وای جراتش رو ندارم...یه چیزی مثل بازی با جونمه..میان میگن پای کسی دیگه در میونه؟؟؟

خوشبحالت که جراتش رو داشتی..

پسرعموم پسر بدی نیست مرد کاملیه برا زندگی ولی این سخت گیریاشون اذیتم میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
روح پدرتون شاد..واقعا مثل پدرن...ولی یه خورده هم به استقلال من احترام بزاره

مرسی عزیزم ، همین طوره 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یک چیزی بگم دلگرمت کنه ، کار عموت درست نیست اما وقتی با شرایطی که داشتین برای پسرشون گرفتن یعنی خی ...

آره..من تو فامیل پدریم تک دخترم..به قول خودشون نمیخوان دخترشون دست غریبه بیفته..عموم خیلی دوستم داره یعنی الان بگم برام فلان چیز رو آماده کن زمین و زمان و رو به هم میدوزه تا آماده کنه ولی هنوز فکر میکنه من بچه ام و باید مواظبم باشه و جای دختر نداشته اش بزام سخت گیری کنه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
اینها محبت های بیجا و خانمان سوزه و ته ته تهش افسردگی

دقیقا خسته ام از خونه..میخوام برم بیرون..نمیشه که همیشه با یه مرد بیرون رفت...

آره..من تو فامیل پدریم تک دخترم..به قول خودشون نمیخوان دخترشون دست غریبه بیفته..عموم خیلی دوستم داره ...

خدا رو شکر که همچین حمایت گری داری ، قدرشونو بدون 

ایشالا همیشه روزگار همینطوری برات بمونه 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وای جراتش رو ندارم...یه چیزی مثل بازی با جونمه..میان میگن پای کسی دیگه در میونه؟؟؟خوشبحالت که جراتش ...

منم حتی کتک خوردمم که چرا میگی نمیخوان و فلان😫ولی از طرف خوشم نمیومد بالاخره زندگی خودمه گفتم دلم نمخواد... والا سخت گیریا بیشترم میشه بخدا چرا چون اقوام هستین حالا فک کن غریبه باشن مثلا طرف رونخوای هنوز بهتره اوضاع جون غریبه ان بالاخره میتونی جاهایی جوابشونو بدی اعتراض کنی کم محلی کنی رفت و امد کم کنی و فلان ولی خیییییلی بااقوام اوضاع داغون میشه بزار بچه هم بیاد همه کارش میشن همی دوربریات والا ازماکفتن خیلی این موردا دیدم بخاطر همین سفت و محکم بهت گفتم گلم🌹

خدا رو شکر که همچین حمایت گری داری ، قدرشونو بدون ایشالا همیشه روزگار همینطوری برات بمونه 🙏

از دور خوبه..از داخلش خیلی سختی داره...

عربن؟ما هم عربیم

فیلمش ایران و عراق هست طوبی و خواهرش بخاطر مسائلی میرن عراق اونجا ازدواج میکنند بعد شیس پدر شوهر خواهرش هست اونا خیلی محدود میکنه و کلا اختیارش دست شیس هست

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜