2777
2789
عنوان

خیلی سخته که عموم پدرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 53 پست
نمیخواد بری تو گرما

گرم که هست ولی الان وقت دارم لااقل تا شروع کلاسای عملی هوا خنک میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از همین ابتدا خودت رو هدفهایی که داری پافشاری کن 

کار بدی هم نمیخوای بکنی در راستای پیشرفتت قدم برمیداری 

اگر چیزی هم گفتن بگو اگر الان کاری واسه خودم نکنم بعدا پشیمون میشم که نرفتم منظورم تو هر زمینه ای که میخوای قدم برداری نه فقط رانندگی 

«من در مورد رانندگی حرف نمیزنم اینو دوبار بخون» 🙌🏼

همه چیز دست خودته من یروزی هرچی خانوادم میگفتن میگفتم چشم چشم چشم الان پشیمونم بهشونم که میگم شما نذاشتید میگن تقصیر خودته خودت زرنگ نبودیو پافشاری نمیکردی رو چیزایی که میخوای 

واقعا برای خودم متاسفم هیچکس اون دوران نبود کمکم کنه و راهنماییم کنه 😞

کو ؟!  کجاست !؟

دقیقا الان تو همین مخمصه ام..تازه دو تا پسرعمو دیگه هم دارم که اونا هم صاحب نظرن

نامزدتو خیلی دوس داشتی؟ لابد که قبول کردی... خدایی بعدن خیای اوضاع بدتر میشه هیچی هم نمیتونی بگی تف سربالا میشه.. هرکی دیدم بدبخت شده یا جدا حقیقتو میگن وگرنه زندگی خودته به خودت مربوطه

هوف من که اصلا حوصله خانواده رو ندارم از دو طرف...

منم..تنهایی رو دوست دارم..خونواده پدریم خیلی اهل دورهمی ان

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
نامزدتو خیلی دوس داشتی؟ لابد که قبول کردی... خدایی بعدن خیای اوضاع بدتر میشه هیچی هم نمیتونی بگی تف ...

اونم بیشتر اجبار بود برام..سنم کم بود مجبورم کردن من تازه ۲۲ ام..۲۰ سالگی عقد کردم

منم..تنهایی رو دوست دارم..خونواده پدریم خیلی اهل دورهمی ان

بهانه بیار نرو مجبور شدی دیر برو زود برگرد حرفم نزن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم از همین ابتدا خودت رو هدفهایی که داری پافشاری کن کار بدی هم نمیخوای بکنی در راستای پیشرفتت قدم ...

دقیقا منم این حالت رو درک میکنم...چیکار به من دارن..همه بیرونن تو این گرما..فقط گرما برا من بده؟

من که خیلی راضیم عموم پدرشوهرمه از وقتی پدرم فوت شده بیشتر حواسش بهم هست خدا سایه اشو از سرمون کم نکنه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

من بابام هم نظری درباره رفت و آمدم نمیده چه برسه پدرشوهر 

از الان اختیارتو نده دست اونا 

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

بهانه بیار نرو مجبور شدی دیر برو زود برگرد حرفم نزن

نمیشه اصلا...خب شوهرم دوست داره بره..اونو که نمیشه کاری کرد..بعد چون کارش ماموریت زیاد داره و من تنهام میاد من رو میزاره خونه مادربزرگم و میره

من که خیلی راضیم عموم پدرشوهرمه از وقتی پدرم فوت شده بیشتر حواسش بهم هست خدا سایه اشو از سرمون کم نک ...

روح پدرتون شاد..واقعا مثل پدرن...ولی یه خورده هم به استقلال من احترام بزاره

من بابام هم نظری درباره رفت و آمدم نمیده چه برسه پدرشوهر از الان اختیارتو نده دست اونا

چیکار کنم؟

نمی تونم جواب بدم...پافشاری کنم به نظرت بهتره؟؟

اونم بیشتر اجبار بود برام..سنم کم بود مجبورم کردن من تازه ۲۲ ام..۲۰ سالگی عقد کردم

اگ دوستش نداری جداشو خیلی سخته ها اگ نخوایش... یه عمررر زندگیه😫به هم بزن منم یه بار ۱۸سالم بود نامزدم کردن اقوام دور اصلا نمیخواستم ولی قدرت نه نداشتم اخرش دیدم داره به عروسی نزدیک میشه و من واقعا نمیتونم بااین به هم زدم همه به جونم افتادن ولی همه درد سرها به جون خریدم و واااقعااا الان خیلی خوشحالم که به هم زدم الانم دیگ مججدد ازدواج و بچه دارم... فقط بدون کسی رو نخواستن موضوع خیلی بزرگی هست ۸۰درصد رابطه..