2777
2789
عنوان

یعنی بابام داره خیانت می‌کنه

169 بازدید | 16 پست

نگید مگه فضولی . بچه ها الان دو هفتست خیلی به بابام شک دارم تماس های مشکوک داره که از اون ور خط صدا خانم میاد . رمز گوشیم عوض کرده . حالا اینکه با یه خانم حرف بزنه طبیعیه شاید همکارش باشه ولی خیلی صمیمی حرف میزنه . امروز صبح هم من خواب بودم مامانم بیرون بود بازم داشت با همون خانمه حرف میزد. حرفاشون خیلی صمیمانه بود . به قرآن دارم سکته میکنم دست و پام میلرزه نکنه داره خیانت می‌کنه ؟؟؟؟؟؟؟

میتونی چند  تا کار کنی ک مطمئن بشی

اول اینکه به خودش بگی ببینی عکس العملش چیه

دوم اینکه خودت در نظرش بگیری ی مدت ببینی چی ب چیه

یا اینکه مثلا ی دستی بهش بزنی دو دستی بهت پس بده

ولی اگر خدانکرده همچین چیزی بود خار اون مادر قهوه را بگااا و پشت مادرتو ول نکن همین 😊😊🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيانت والدين براي بچها ضربه بزرگيه دركت ميكنم ولي فعلا دست نگه داريد و چيزي نگين اگر هم قرار به برخو ...

مادرم اصلا نمیدونه معمولا وقت هوایی که تلفن حرف میزنند سرکارع چیکار کنممم 😭😭

میتونی چند تا کار کنی ک مطمئن بشیاول اینکه به خودش بگی ببینی عکس العملش چیهدوم اینکه خودت در نظرش ب ...

بهش گفتم صبح کی زنگ زده بود بهت گفت چند تا از دوستام  بود ( مرد) ولی من صدای زن شنیدم مطمئنم

بهش گفتم صبح کی زنگ زده بود بهت گفت چند تا از دوستام بود ( مرد) ولی من صدای زن شنیدم مطمئنم

سعی کن گوشیشا ی جوری چک کنی 😑😑🤦🏻‍♀️

نزار بیشتر از این چیزا پیش بره 

سلیطه بازی در بیار  بگووو مامان من کم برات زحمت کشید ک عاشق ی خراب شدی  ولی حتما مطمئن شوو ی وقت دعوا نگیری بعدش اشتباه کرده باشی شرمنده بابات شی 😑

رمزشاااا ی جوری در بیار حتما 

یا اگر میتونی تعقیبش بکن 

کارش چیه؟؟؟ 

رمزشو نمیدونممم

بابا برو بالا سرش ب بهونه ی چیزی رمزشو بفهم 

بالاخره ی جوری 

انقدر راه هست 

یا مثلا جاییه حیاطه دستشوییه گوشیش زنگ میخوره بر دار ببین کیه

یا بش بگوو بابا گوشیتو بده مثلا فلان کارو کنم و اینا بروو توش

بعد خبر بدع چیشد انشاالله ک چیزی نی

سلام عزیزم . والا گوشیو چک کردم چیزی نبود همه چی پاک شده بود ( البته بابام کلا عادت داره همیشه همه چیو پاک می‌کنه ) 

نمی‌دونم تروخدا دعا کن چیزی نباشه . خودم سنم کنه خواهرم هم ۷ سالشه تحمل نداریم