2777
2789
عنوان

ی خانمه هستش که شوهرش میخاد

355 بازدید | 34 پست

شوهرش دوساله میگه برو خونه پدرت مهریتو تمام کمال میدم تازگیا هم شکایت کرده از خونه هم کلا بیرون رفته دوساله اصن خونه نمیاد ی بچه دوساله هم دارن خانمه هر چی گفتن از خونش نمیره میگه بذارین زن بگیره خرج منم بده من میخام تو خونه خودم زندگی کنم یعنی قفل در هم عوض کردن باز اومد تو خونه اقاهه هم طوری که میگن پی دختر بازیه بعد این خانمه همسایمونه و کلا بهم حسادت میکنه یجوری نگاهم میکنه تازه اینکه من تو اتاق مادرشوهرم زندگی میکنم همیشه از شوهرم تعریف میکنه و اینا میترسم زندگیم چشم بخوره بخدا نمی دونه من تو چه وضعی هستم بازم حسادت میکنه چه کنم چهار قل اینا تاثیر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اعتماد به نفست از پهنا تو حلقم چی و میخواد چشم بزنه یه دونه اتقت و مثلا؟ بابا ول کن چشم چیه زندگیت و بکن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

آره تاثیر داره

چه کنم بخدا بابا شوهرش میگع برو بچه هم میخای بردار نمیخای هم برندار مهریتو هرچی بخای میدم اصن نمیره یعنی همه فامیل پدر مادرش هرکی هم میگه باهاش دعوا میکنه میگه بره زن بگیره من از اینجا نمیرم که نمیرم

بچمو

واا خودشم که بچه داره مثلا چیه بوه تو رو چشم بزنه؟ والا تو پستت که حرفی از بچه نبود 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ببین اعتماد به نفست از پهنا تو حلقم چی و میخواد چشم بزنه یه دونه اتقت و مثلا؟ بابا ول کن چشم چیه زند ...

چشم زخم  حقیقت داره 

حسادت و جادو هم حقیقت داره برا همین خدا سوره فلق ناس رو نازل کرد ب معناشون دقت کنی متوجه میشی عزیزم