2777
2789
عنوان

رشته تحصیلیم رو دروغ گفتم

136 بازدید | 7 پست

سلام 

من دانشجو بهداشت عمومی هستم ( اونایی که نمیدونن بگم کار در خانه بهداشت برای واکسن و ...) ولی به دروغ گفتم پرستاری ام

الان همه میگن خانم پرستار 

فقط به خاطر این دروغ با مامانم دعوا دارم 

چیکار کنم ؟

هیچی بگو تغیر گرایش دادم ب بهداشت 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی میشد راستشو میگفتی؟ نمیدونم آخه خیلی فرق داره نهایتا بگو منظورم پرستاری آزاد بود که اوردم ولی ...

اخه من سه سال پشت کنکور بودم بعد مشاور گرفتم برای انتخاب رشته گفت با این تراز میتونی پرستاری آزاد بیاری ولی ما هزینه اش رو نداشتیم ولی به خاطر اینکه بقیه مدام سوال نکنن گفتم پرستاری ! ولی سال بعدش رتبه ام خیلی تغییر کرد و مجبور شدم برم بهداشت