2777
2789

. یک لحظه به این فکر کردم که دخترهای جوانی که به سبب بزرگی و فرم و رنگ سینه و باسن و واژن دچار غرور می‌شوند و از این‌که به خاطر این ویژگی ذاتی توی چشم هستند و پیشنهادهای متعدد دریافت می‌کنند به خودشان می‌بالند تنها و تنها چیزی نزدیک به سی سال لازم دارند تا این دارایی‌هایشان را از دست رفته ببینند و آن همه غرور و تکبر جای خودش را به شرمندگی بدهد اما افسوس که اکثرشان از درک این حقیقت عاجزند. 

https://t.me/Mlody_kor

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درست اما با ژل و دکتر دوباره اون چیز رو بر میگردونن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا انقدر کتابی

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

جامعه کلا به فنا رفته... 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

و چه دخترهایی بی اعتماد به نفس و بدبخت شدن به خاطر نداشتن همون کمر باریک و سینه و باسن گنده 

زندگی زن ها به همین چیزا بنده عمر ما تلف شد و کسی تحویلمون نگرفت چون باسن گنده نبودیم😂

پیشنهاد متعدد داشتن که خیلی خطرناکه و دامی هست که باید ازش فرار کرد و کسی که ویژگی داره که نگاه ها جلب می شه باید اونو بپوشونو 

البته که برعکس شده و تازه کاری می کنن که چیزی که نیستند و ندارند را هم داشته نشون بدن 

یه خورده تو لفافه صحبت می کردید بهتر بود. به نظر من هر جیزی در حد تعادل خوبه و اینکه اگه این چیزا تو چشمه واقعا اون دختر یا زن خودش به خودی خود معذب و نگران نیست؟! 

ربطی نداره اگه کسی ویژگی جسمی خوبی داره و بابتش خوشحاله مثل اینکه بگیم پسری که قدش بلنده یا عضلات کشیده داره مثلا نداشته باشه خب یه ویژگی زیبایی شناسی بیشتر از بقیه دارند یکی ممکنه موهاش باشه یکی اندامش یکی صورتش چیز  به تنهایی خوبی نیست چیز بدی هم نیست اشتباهه مثلا دخترا یا پسرایی که زیبایی بیشتری از بقیه دارند رو تک بعدی ببینیم اونا خودشون میدونند تنها ویژگی شون اندام و چهره شون نیست شما بیشتر به صورت منفی تاکید دارید