. یک لحظه به این فکر کردم که دخترهای جوانی که به سبب بزرگی و فرم و رنگ سینه و باسن و واژن دچار غرور میشوند و از اینکه به خاطر این ویژگی ذاتی توی چشم هستند و پیشنهادهای متعدد دریافت میکنند به خودشان میبالند تنها و تنها چیزی نزدیک به سی سال لازم دارند تا این داراییهایشان را از دست رفته ببینند و آن همه غرور و تکبر جای خودش را به شرمندگی بدهد اما افسوس که اکثرشان از درک این حقیقت عاجزند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
یه خورده تو لفافه صحبت می کردید بهتر بود. به نظر من هر جیزی در حد تعادل خوبه و اینکه اگه این چیزا تو چشمه واقعا اون دختر یا زن خودش به خودی خود معذب و نگران نیست؟!
ربطی نداره اگه کسی ویژگی جسمی خوبی داره و بابتش خوشحاله مثل اینکه بگیم پسری که قدش بلنده یا عضلات کشیده داره مثلا نداشته باشه خب یه ویژگی زیبایی شناسی بیشتر از بقیه دارند یکی ممکنه موهاش باشه یکی اندامش یکی صورتش چیز به تنهایی خوبی نیست چیز بدی هم نیست اشتباهه مثلا دخترا یا پسرایی که زیبایی بیشتری از بقیه دارند رو تک بعدی ببینیم اونا خودشون میدونند تنها ویژگی شون اندام و چهره شون نیست شما بیشتر به صورت منفی تاکید دارید