2777
2789
عنوان

یک لحظه به این فکر کردم که دخترهای جوانی که

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 18 پست
تا تعلیق نشم

🤣🤣

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

چه بخواید چه نخواید

زیبایی تو جامعه خیلی خیلی خیلی مهمه

و گرنه ارایشگرا پولشون بیشتر از دکترا نبود

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره اگه کسی ویژگی جسمی خوبی داره و بابتش خوشحاله مثل اینکه بگیم پسری که قدش بلنده یا عضلات کش ...

بحث افتخار کردن و غرور بیش از اندازه واسه چیزیه که ما خودمون اون رو بدست نیاوردیم

https://t.me/Mlody_kor

بحث افتخار کردن و غرور بیش از اندازه واسه چیزیه که ما خودمون اون رو بدست نیاوردیم

بازم اشکالی توش نمیبینم اینم خیلی کلیشه شده میگن به چیزی افتخار کن خودت به دست آوردی عزیزم همون زیبایی چهره و اندام ناخودآگاه آدم رو تو درس و کار و شغل هم جلو میندازه یعنی نمیشه گفت تو هیچی بی تاثیره خیلی باید یه نفر احمق باشه فقط و فقط مثلا تمام فکر و ذهنش قیافه یا اندامش باشه به هیچ چیز دیگه تو زندگیش فکر نکنه