2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره عروسی بگیریم

328 بازدید | 37 پست

3ساله نامزدم شوهرم مخالف عروسیه 

ولی منم آرزو دارم 

پولشو داره ولی نمیخاد بگیره 

فقط ب خانوادش خرج میکنه اما بمن میگه من دلم نمیاد پول لباس عروس و آرایشگاه بدم 

خیلی حال خودم و خانوادم بده 

کسایی بودن ک عروسی گرفتن و پشیمون شدن

بگو بمیرانتر حضرت فاطمه ب اون سادگیشون عروسی گرفتن پس معلومه ی چیزواجبع خودت پولداری؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه کسی بوده عروسی گرفته وپشیمون شده یا نشده رو ولش کن.چطور داره براخانوادش خرج کنه بعد عروسی یه باره دردش میگیره؟میترسه خانوادش نتونن از این بکنن؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

اینکه به خواسته های شما اونم چنین خواسته ای اهمیت نمیدن و یک نفره تصمیم میگیرن،دلیل بزرگیه که برای شروع زندگی مشترکتون عجله نکنید و همدیگه رو بیشتر بشناسید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

از همین الان راهتو جدا کن

مرتیکه ی گدا فردا پس فردا توی زندگی بهت گرسنگی میده

مگه خدای نکرده پیرزنی بیوه ای چیزی هستی که نخوای عروسی بگیری

حتی اگر بودی بازم حق داشتی که اگر دلت بخواد برات عروسی بگیره

نذار حسرتش روی دلت بمونه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بگو بمیرانتر حضرت فاطمه ب اون سادگیشون عروسی گرفتن پس معلومه ی چیزواجبع خودت پولداری؟

والا فقط هزینه آرایشگاه و لباس عروس با اونه اونم نامیده 

باقی هزینه ها با بابامه

اصلن قبول نکن حتمن  عروسی بگیرید ،،،این آیه بخون ۴ نسا براتون پول خرج میکنه ‌((( 

وَآتُوا النِّسَاءَ صَدُقَاتِهِنَّ نِحْلَةً ۚ فَإِنْ طِبْنَ لَكُمْ عَنْ شَيْءٍ مِنْهُ نَفْسًا فَكُلُوهُ هَنِيئًا مَرِيئًا

ومهریه زنان را به عنوان هدیه ای الهی با میل و رغبت [و بدون چشم داشت و منّت گذاری] به خودشان بدهید؛ واگر چیزی از آن را با میل و رضایت خود به شما ببخشند، آن را حلال و گوارا بخورید