2777
2789

🤍اینارو به یه آدم افسرده نگو ❌❌❌

- خداروشکر تنت سالمه، افسردگی چیزی نیست!

افسردگی هر مقدارش اول سلامت روح و بعد سلامت جسم فرد رو نشونه میگیره

- مگه چی کم داری که افسرده ای؟

کمبود، صرفا مالی نیست!

- اصلا به تو نمیاد افسرده باشیا!

گاهی افسردگی پشت یه نقاب خنده و شادی پنهان میشه

- الکی روی خودت عیب نذار، افسرده چیه!

مثل اینکه بگن الکی روی خودت عیب نذار سرماخوردگی یعنی چی!

- پاشو برقص بابا الکی به خودت تلقین نکن!

دعوت به مثبت‌گرایی مصنوعی واقعا سم و آسیب‌ زننده‌ست.

- چقدر ناشکری، خیلیا حسرت همین زندگی تورو میخورن!

احساس گناه!

- بخدا من از تو افسرده ترم ولی صدام درنمیاد!

لطفا مسابقه کی از همه بدبخت‌تره رو شروع نکنید..

ازجــوانـی گـله دارم ز جـهانــت سـیرم کوله باری ز حســـرت ز همـه دلــگیــرم مـن ســر وپـای خیـــالـم همـه ســال بـیـمارم زغـــم دوری یــارم همـه شـــب بیــدارم تــاســـحر خـواب نـــدارم نه کـــسی میـــــدانــد نه کســی هست که چون خــود به کنــارم مانـد مــنوجــامـو می مطــرب هـمه دیـوانه شدیــم گویـی ازشهـــرخود دور وبیـــگانه شدیـــم تـــو کــمی حـــــرف بزن مــن بـه غـــمم میــبالــــم ســـر بـی کسـی ســــلامت که شده احـــوالم تــو چه دانـی ز جــهانم که نـداری طــاقت تـابـریزم غـــم اســــرار نهــانـم بیــرون مــن هـمانم کـه دراوج جــــوانـی نــه جوانـی دیــدم نه جوانـی دیدم نه جوانـی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمیم افسرذگی داریم

منکه امیدی به زندگی نداشتم

هیچ چیز برام ارزش نداشت

بی احساس شده بودم

همیشه گریه میکردم

غمگین بودم

بی حال و کم انرژی بودم و بیشتر میخوابیدم

لینک ناشناسم🪄: https://daigo.ir/secret/21666834695

منکه امیدی به زندگی نداشتمهیچ چیز برام ارزش نداشتبی احساس شده بودمهمیشه گریه میکردمغمگین بودمبی حال ...

اره منم یکسال پیش اینجوری بودم ولی مشکلاتم حل شد خوب شدم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

حق از این تایپیک میبارهمنم قبل اینکه بیام اینجا یه تایمی افسردگی داشتم درک میکنم

سلامت و سرزنده باشین همیشه🙏🏻

ازجــوانـی گـله دارم ز جـهانــت سـیرم کوله باری ز حســـرت ز همـه دلــگیــرم مـن ســر وپـای خیـــالـم همـه ســال بـیـمارم زغـــم دوری یــارم همـه شـــب بیــدارم تــاســـحر خـواب نـــدارم نه کـــسی میـــــدانــد نه کســی هست که چون خــود به کنــارم مانـد مــنوجــامـو می مطــرب هـمه دیـوانه شدیــم گویـی ازشهـــرخود دور وبیـــگانه شدیـــم تـــو کــمی حـــــرف بزن مــن بـه غـــمم میــبالــــم ســـر بـی کسـی ســــلامت که شده احـــوالم تــو چه دانـی ز جــهانم که نـداری طــاقت تـابـریزم غـــم اســــرار نهــانـم بیــرون مــن هـمانم کـه دراوج جــــوانـی نــه جوانـی دیــدم نه جوانـی دیدم نه جوانـی....

از کجا بفهمیم افسرذگی داریم

افسردگی بیشتر از اینکه غم باشه

مربوط به خشمه

خشمی که ابراز نشده و از درون به خودت حمله کرده

آدما بیش از اون چیزهایی که در مورد خودشون میگن، اون چیزی هستن که در موردش نمیگن

تمایل به اینکه خودت رو از بقیه دور کنی ترجمه واقعیش اینه که دوست داری برای پیدا کردنت حداقل یه نفر تلاش کنه و تورو ببینه. فقط همین!

وقتی  چیزهای دردآور رو بیان نمی کنی و جلوی گریه رو می‌گیری

باعث میشی به مرور بقیه اعضای بدنت به جای چشمات گریه کنن و درد بکشن

-مشکلات فعلی ما، همون راه‌حل‌هاییه که برای مشکلات قدیمی خود به کار گرفتیم

- موثرترین و مخرب‌ترین سلاح موجود توپ و تانک نیست، بلکه اون احساس گناهیه که والدین به فرزندان‌شون میدن، تا اون حد که یک مادر می‌تونه با یک جمله، فرزندش رو از هزاران کیلومتر دورتر فلج کنه.

افسردگی بیشتر از اینکه غم باشهمربوط به خشمهخشمی که ابراز نشده و از درون به خودت حمله کرده آدما بیش ا ...

چکار کنم که اون خشم توی من نمونه منکه کاری ازم برنمیاد 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔