2777
2789
عنوان

نزدیکی بعد از زایمان

629 بازدید | 48 پست

سلام دوستان 

من الان ۳۳روز از زایمانم میگذره همسرم خیلی اصرار به نزدیکی داره و میگه دیگه تحمل ندارم امام من خیلی میترسم هر بار به یه بهونه از زیر کار در میرم میشه لطفا کمکم کنید و بهم بگید که باید چیکار کنم؟

اگه نزدیکی داشته باشم مشکلی پیش نمیاد؟؟

والا من ک تجربه ندارم 

و سه ماه بعد زایمانم اولین نزدیکیم اتفاق افتاد بنظرم زوده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

33روز؟😲

خیلی زود نیست؟😉

من جاریم تا 4 ماه رابطه نداشت😐

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
والا من ک تجربه ندارم  و سه ماه بعد زایمانم اولین نزدیکیم اتفاق افتاد بنظرم زوده

۳ ماه؟؟

چرا اخه اینقد فاصله؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من طبیعی زایمان کردم دقیقا یک ماه بود ک از زایمانم گذشته بود رفتم دکتر بخیه هامو ببینه برام پاپ اسمیرم انجام داد😐😐😐دیگه ترسی از نزدیکی نداشتم😆

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

اگه سزارینی بعد از ده روز میشه 

الان تو سزارین ها که خون رو ساکشن میکنن فقط دو سه روز خونریزی میکنه آدم بعد تموم میشه دکتر منم گفت بعد از ده روز مشکلی نیست من خودم یه هفته بعد اصلا درد نداشتم و کاملا خوب شده بودم

تا الان باید بخیه هات خوب شدا باشه.

حالا اگه خیلی اصرار داره، برو ماما معاینت کنه بیینه شرایطت چطوره...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))