2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می خوام بلند شم یک لازانیا خوشمزه درست کن و کارهای خونه رو انجام بدم و بعد هم هرچه پیش آمد خوش آمد

از الان خسته نباشی گلم

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

هیچی کارتم بانک سپه دبوونه کرده منوو 

صبحی رفتم نون بگیرم رمز درست رو میدم میگ اشتباهه دوبار زد گفت اشنباهه درحالی ک درست بود الان خاستم برم مرغ بخرم میترسم باز رمز بزنه بگ اشتباهه مسدود ش. حالم خرابههه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مهمون داریم اومدیم باغ امروز کلا برنامه خوشگذرونیه.دیشبم باغ بودیم همه رفتن استخر منه بدبخت پریود بودم😅ببینم امروز میتونم برم یا نه.دیشب ۵خوابیدیم صبح ۸بیدارشدیم مطمئنم بعدش از بیخوابی مریض میشیم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
برم پیاده روی بعد برم کتاب بخونم بعد نقاشی بکشم

چقدر باکلاس😑😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️