2777
2789
عنوان

یعنی مرگم نزدیکه

404 بازدید | 28 پست

خواهرم چند سال پیش فوت کرده خواب دیدم میاد پیشم میخوام بغلش کنم نمیذاره گفتم کی قرار بمیرم گفت همین روزا گفت توبه کن گناهات خیلی زیاده گفتم شوخی نکن مگه من چند سالمه گفت به خدا راست میگم زیاد نمونده ..

من خیلی میترسم از وقتی بیدار شدم حالم بده نمیتونم از جام بلند شم 

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خواهرت خیرات بده فاتحه بخون برا خودتم دعاکن بخیر بگذره اگه توان مالی داری به ۳نفر مستحق غذا بده .مثلا این کارتون خواب یا بچه های کار

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
از نزدیکات بهت گفتن مرگت نزدیکه ؟ من خیلی میترسم از وقتی بیدار شدم حالم گرفتس

اره پدر بزرگم که فوت شده بود اومد به خابم گفت میخام تو و پسرعمت رو ببرم پیش خودم خیلی ترسیدم سنمم کم بود به مدت افسرده شدم ..کاش همون موقع منو می‌برد 😔

خواب منم تعبیر میکنید ؟؟ تو خواب مادربزرگم که فوت شده یه نوزاد داد بغلم گفت ببرش اینجا گرمه گفتم شما هم بیا گفت من اینجا خیلی کار دارم برید شما

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه