2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخاد ولی خودم عاشق بچه م🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 39 پست
تو همین نی نی سایت چنان بچه داشتن رو‌بد می‌دونن ک‌نگو مخصوصن بیشتر از یکی ....یا مثلن‌میگن واسه عروس ...

منم با بچه بیشتر از یکی دوتا مخالفم همون یکیش باشه کافیه

be hapyy always
منم همش به جدا شدن فکر میکنم میترسم کلا بچه نخواد ولی از طرفی هم خیلی دوستش دارم نمیتونم

باید تا زوده این قضیه رو حل کنید وگرنه خدای نکرده هیچ وقت نمیتونی طعم شیرین مادر شدن رو بچشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوطرف باید امادگی روحی داشته باشند برای پذیرش والدین شدن.اگر شما الان تنهایی اصرار کنید و طرف رو ...

میدونی خودش بچه کوچیک میبینه ایقد ذوق میکنه باهاش بازی میکنه بچه خواهرش رو خیلی دوست داره، منم تو اینستا پست بچه میبینم نشونم میدم خوشش میاد ولی نمیدونم چرا حرف بچه میارم وسط همش مخالفه نمیدونم برا خودش برنامه داره میترسه من برنامه شو خراب کنم

be hapyy always
میدونی خودش بچه کوچیک میبینه ایقد ذوق میکنه باهاش بازی میکنه بچه خواهرش رو خیلی دوست داره، منم تو ای ...

حس میکنه

با اومدن بچه حس مسولیتش بیشتر میشه

و شاید نتونه از عهده کارهاش بربیاد و برنامه ریزی شغلی یا کاریش بخطر بیافته

یجور ترس داره انگار.بنظرم طبیعی هم هست

من همسرم از اول زود دوست داشت بچه دار بشیم

ولی وقتیم فهمید باردارم ترس رو دیدم توچهرش!

تغییر شرایط زندگی و اینکه ی مسولیت ی نفر جدید رو تا اخر عمر داشته باشی یکم برای اقایون دلهره اوره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
تو این شرایط نه میخام جنگ کامل تموم شه بعد بزارم

پس الان بی خودی کل کل نکن 

جنگ تا ۳ ۴ سال دیگه هست اگه بیشتر نباشه کمتر نیست بعدشم بدبختیا و خرابیا و قحطیه بعد از جنگه که از خودش بدتره 

طفلی بچه های ما که ندونسته اومدن تو این دنیا آیندشون تباهه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
پس الان بی خودی کل کل نکن جنگ تا ۳ ۴ سال دیگه هست اگه بیشتر نباشه کمتر نیست بعدشم بدبختیا و خرابیا و ...

مرسی از راهکارتون باشه صبر میکنم تا ببینم این جنگ تموم میشه یا نه آخه خودمم از جنگ میترسم 

be hapyy always