2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخاد ولی خودم عاشق بچه م🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 39 پست
چه بد واقعا چرا اینطوری شده شاید از لحاظ مالی میترسن مردا

خب به نظرم این منصفانه نیست اگه از نظر ملی بترسن باید از اول کلا ازدواج نمیکردن،یا از اولش به خانم میگفت که بچه نمیخوام این چیز سر سری نیست که ازش بگذری و کاملا به ضرر خانماست،چون یه مرد تا ۸۰سالگی شایدم بیشتر توانایی بچه دار شدن داره ولی یه خانم تا سن محدودی تازه خانمای هستن سنی هم ندارن ولی مشکل بچه دار شدن دارن در کل این به ضرر خانمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای باورم نمیشه عزیزم توی یکی دوماه گذشته این شاید دهمین موردی باشه که میبینم،حتی دور و برمم هست ...

این همه تبلیغات ضد بچه و کودک و اینا میشه خوب نتیجه ش همین میشه دیگ مردم از بچه فراری میشن

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این همه تبلیغات ضد بچه و کودک و اینا میشه خوب نتیجه ش همین میشه دیگ مردم از بچه فراری میشن

واقعا درست میگید ،اصلا خیلی برام عجیبه یکیش فاکیل نزدیک خودمه،خانمش اون روز میگفت با همه عشقی که بهش دارم اگه الان که نزدیگ ده سال از عروسیم گذشته بازم بگه بچه نمیخوام ازش جدا میشم ،چون این چیزی نیست که بشه پشت گوش انداخت منم تا یه سنی بچه دار میشم ،

لنتیا اخه چراااا

تو همین نی نی سایت چنان بچه داشتن رو‌بد می‌دونن ک‌نگو مخصوصن بیشتر از یکی ....یا مثلن‌میگن واسه عروسی رفتن بچه نبرید فلان...خوب این تبلیغاته ضد بچه س همه پناه آوردن ب سگ‌و گربه ..کلن ما ملت متعادلی نیستیم همیشه افراطی هستیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر دوطرف باید امادگی روحی داشته باشند برای پذیرش والدین شدن.

اگر شما الان تنهایی اصرار کنید و طرف رو مجبور کنید

پس فردا شاید از زیر مسولیت شونه خالی کنه و همه چی رو بندازه رو دوش شما..موقعی بیماری بچه.واکسن یا شب نخوابیدنها.ووو.......که شما خودت گفتی بچه بیاریم.حالا نگهداری کن

بجای اصرار.ترغیبش کن!!

جای بچه کوچیک دیدی نشونش بده.بده بچه رو بغل کنه.

تماس داشته باشه با بچه کوچیک.از خوبی های بچه داشتن بگو

عکس نوزاد یا خودشو دیدی قربون صدقش برو.

لباس بچگانه یاهرچیزی که مربوط ب بچس جای رد شدی از کناره مغازه نشونش بده و اشاره کن... که خودش دلش غنج بره برای بچه نه اصرار و زور

اینجوری خیلی بهتره...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه می خوای چیکار تو این شرایط؟

جنگ‌ دوباره شروع بشه حالا حالاها تمومی نداره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
واقعا درست میگید ،اصلا خیلی برام عجیبه یکیش فاکیل نزدیک خودمه،خانمش اون روز میگفت با همه عشقی که بهش ...

منم همش به جدا شدن فکر میکنم میترسم کلا بچه نخواد ولی از طرفی هم خیلی دوستش دارم نمیتونم

be hapyy always
واقعا درست میگید ،اصلا خیلی برام عجیبه یکیش فاکیل نزدیک خودمه،خانمش اون روز میگفت با همه عشقی که بهش ...

اره خب درسته شرایط کشور خوب نیس ...ولی خب سن طلایی برای بچه داری اک‌بگذره دگ‌برنمیگرده ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40