2777
2789
عنوان

اگه یه روز بفهمید که بهر دلیلی بچه دار نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 114 پست
خوب این جریانش فرق داره میخواد اما نمیشه اگه دوسش داشته باشم یا تعهد ازدواج بهش داشته باشم به راه‌ها ...

پس میمونی و ادامه میدید , 

فکر می‌کنی اون شرایط برات قابل تحمل باشه ،یا خسته کننده و یکنواخت ؟ 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

پس دوست داشتنه باعث موندن میشه 👍 ولی الان دیگه با داشتن ۲تا بچه بفکر آینده اونا باش تا رفتن

آره عزیزم 

اون که صددرصد به فکرم عزیزم ولی هر انسانی گاهی تو یه سری شرایط خسته میشه و فکر چرت و پرت زیاد می‌کنه که فرداش یادش میره

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس میمونی و ادامه میدید , فکر می‌کنی اون شرایط برات قابل تحمل باشه ،یا خسته کننده و یکنواخت ؟

کلا من آدمی هستم که زندگی رو تلف نشخوار فکری نمی‌کنم و از پیدا کردن راه حل خسته نمی‌شم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
منم باهات هم نظرم، من میگم اولویت اول خودمونیم بعد بچه ، ولی اگه مشکل من باشم اونم همین فکرو می‌کنه ...

بسته به شانست وعشقی ک دارید ....ولی اکثر مردها اگه زن خوبی داشته باشن که همه جوره هواشون را داشته باشه دیگه بچه براشون کمرنگ میشه

کلا من آدمی هستم که زندگی رو تلف نشخوار فکری نمی‌کنم و از پیدا کردن راه حل خسته نمی‌شم.

خیلی خوبه، 

آخه بعضی وقتا شرایط ادمو خسته می‌کنه ، مخصوصا اگه طرفت همراه نباشه، باید یک تنه بری بجنگیم برای پیدا کردن راه حل

بسته به شانست وعشقی ک دارید ....ولی اکثر مردها اگه زن خوبی داشته باشن که همه جوره هواشون را داشته با ...

ولی من فکر میکنم الان مردا اگه بفهمند زنشون خیلی خودشونو داره ، بیشتر هوا بازی و ببخشید جفتک پرونی میکنن

خیلی خوبه، آخه بعضی وقتا شرایط ادمو خسته می‌کنه ، مخصوصا اگه طرفت همراه نباشه، باید یک تنه بری بجنگی ...

تو زندگی یاد گرفتم تنها کسی که همیشه همراهته خودتی و تنها کسی که ولت نمی‌کنه خداست بقیه گاهی هستند و گاهی نه.

تو زندگی یاد گرفتم تنها کسی که همیشه همراهته خودتی و تنها کسی که ولت نمی‌کنه خداست بقیه گاهی هستند و ...

اره ، تو مجردی فکر میکردم فقط مادره که همیشه هست ، مخصوصا تو دوره پری ، بقیه دنبال کارای خودشونن

ولی من فکر میکنم الان مردا اگه بفهمند زنشون خیلی خودشونو داره ، بیشتر هوا بازی و ببخشید جفتک پرونی م ...

منظورم شکم و زیرشکم بود ...کلا ادمها چه زن چه مرد کسی زیاد هواشون را داشته باشه جفتک میندازن

اره ، تو مجردی فکر میکردم فقط مادره که همیشه هست ، مخصوصا تو دوره پری ، بقیه دنبال کارای خودشونن

زمان زایمان و سقط بود که فهمیدم فقط خودتی و خودت باید رو پای خودت وایسی همه پشت در می‌مونن اگه رابطه‌ات با خدا خوب باشه می‌تونی موقع تنها درد کشیدن باهاش حرف بزنی.

منظورم شکم و زیرشکم بود ...کلا ادمها چه زن چه مرد کسی زیاد هواشون را داشته باشه جفتک میندازن

نه اتفاقا ،اگه زیاد به این دو موضوع خصوصا دومی اهمیت بدی و برسی و زیاد در دسترس باشی ،دلشون زده میشه و تکراری میشی و هوس جدید به سرشون میاد 

زمان زایمان و سقط بود که فهمیدم فقط خودتی و خودت باید رو پای خودت وایسی همه پشت در می‌مونن اگه رابطه ...

و چقدر سخته وقتی بین هزارتا آدم باشی و احساس تنهایی کنی