2777
2789
عنوان

اگه یه روز بفهمید که بهر دلیلی بچه دار نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 114 پست
سخته ولی باعث رشد آدم میشه آدم یاد می‌گیره روح خودش در اولویته نه حتی جسمش.

خیلی باید روح بزرگ و قوی داشته باشی تا به این مرتبه برسی

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

خیلی باید روح بزرگ و قوی داشته باشی تا به این مرتبه برسی

گذر زمان و تجربه آدمو بزرگ می‌کنه وقتی چهل رو پشت سر میذاری تازه از بالا به زندگی نگاه می‌کنی. ان شاالله زندگی خوبی داشته باشین و خوش عاقبت باشین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق واقعی باشه هیچ وقت بخاطر بچه جدا نمیشم چون کم کمترکسی پیدا میشه ک واقعا عاشقت باشه تا تهش باها ...

بمونه یا نمونه؟ 

یه بار جملتو بخون

بمونه

کسی که عاشقت باشه باهات میمونه ، 

تو گفتی کمتر کسی پیدا میشه ، که ...... بمونه 

اگه عاشقت باشه اکثریت یا همه بلا شک‌میمونن 

از نظر مالی ،؟ یا چی؟

از لحاظ روحی ،وضعیت جامعه، هم از لحاظ مالی کلا همه چی

بچه های الان با بچه های قدیم خیلی فرق دارن بچه های الان فقط انگار اومدن بشن بلای جون پدرو مادرا

همه قدو یه دنده و لجباز

از لحاظ روحی ،وضعیت جامعه، هم از لحاظ مالی کلا همه چیبچه های الان با بچه های قدیم خیلی فرق دارن بچه ...

دقیقا ، ولی بعضیا نظرشون اینه بدون بچه هم نمیشه بود ، یکی باشه بد نیست، خودت متاهلی ؟ بچه داری؟

دقیقا ، ولی بعضیا نظرشون اینه بدون بچه هم نمیشه بود ، یکی باشه بد نیست، خودت متاهلی ؟ بچه داری؟

من خودم دو تا بچه دارم میدونم این حرفو اگه به کسی که بچه نداره بگم هیچوقت درک نمیکنه ولی نداشتنش خیلی بهتر از داشتنشه بچه پر از مسولیته تا وقتی کوچیکن خیالت راحته ولی وقتی بزرگ میشن مشکلاتشون بزرگتر میشه متاسفانه تو جامعه ی ما بچه بزرگ کردن خیلی خیلی سخت شده خودت دوروبرتو نگاه کن ببین دخترا و پسرا چه جور شدن

من خودم دو تا بچه دارم میدونم این حرفو اگه به کسی که بچه نداره بگم هیچوقت درک نمیکنه ولی نداشتنش خیل ...

اره واقعا افتضاح شدن ،نمیدونم تاپیک صبح که در مورد دختر و پسر که تو پارک همو بغل کردن بودی یانه یعنی افتضاح شده افتضاح 

اصلا امیدی به آینده ی این بچه های امروزی نیست متاسفانه

واقعا چی میخواد بشه ، بچه های اینا چی میخواد بدنیا بیاد ، زندگیاشون ، شوهراشون چی میخواد بشه