2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا رفته

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وای من یادمه یه مدت طولانی من و داداشم پیش مامانم می‌خوابیدیم ( اون موقع ها بابام یه شهر دیگه بود) وقتی بابام برگشت مامانم شبا نمیتونست بخوابه میومد پیش ما میخوابید 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

منم شبها نمیتونم بدون بچها بخابم.نگرانم و دلم براشون شور میزنه

ولی روزها گاهی یکی دو ساعت با باباشون میرن خونه مادرشوهرمم استرس یا ناراحتی ندارم...یا دلتنگی شدید

چند سالشه بچه ات؟

مدرسه رفته؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
منم شبها نمیتونم بدون بچها بخابم.نگرانم و دلم براشون شور میزنهولی روزها گاهی یکی دو ساعت با باباشون ...

نه سه سالشه من خیلی داغونم هرشب وضع همینه چسبیده ب عمش شوهرم ازلج من میداد بااونابخابه الان وابستس شوهرمم هرکارمیکنه نمیادواقعادرمونده شدیم همین یدونه بچه هم هس

خوب یکاری کن که وابستگیت کم بشه

اگر سه سال ب بالاست

کلاس های اموزشی ثبت نام کن.نقاشی یا ورزشی

اینجوری دو ساعت ازش دورتر میشی 

رفته رفته وابستگیت کمتر کن 

چون موقع مدرسه رفتن هر دوتاتون اذیت میشید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.