2777
2789
عنوان

سپاس گزاری

53 بازدید | 7 پست

سه پاس 

به نظرم اگر هرچیزی آدابی داشته باشه سه پاس گزاری آدابش میشه یه احساس قدردان بودن ،یه تشکر لفظی و کار هرچقدر کوچیک مثل لبخند زدن برای جبران یه لطف 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی برا شکر گزاری نمیبینم تا وقتی من چیزای ک میخوامو ندارم چرا باید شکر گزار باشم

برای به دست آوردن چیزایی که میخوای 

نشنیدی میگن خوشبخت کسی نیست که هرچی میخواد رو داره خوشبخت کسیه که هرچی داره رو میخواد به خاطر همینه که خوشبخت بلده از امکانات و دارایی هاش استفاده کنه و لذت ببره 

واقعا سپاسگزار بودن رو بهمون یاد ندادن مثل زندگی کردن و لذت بردن 

برای به دست آوردن چیزایی که میخوای نشنیدی میگن خوشبخت کسی نیست که هرچی میخواد رو داره خوشبخت کسیه که ...

من از خدا گله دارم و نمیتونم شکر گزارش باشم من ی ادم کمالگرام و باید همه چی برای من بی نقص باشه

من از خدا گله دارم و نمیتونم شکر گزارش باشم من ی ادم کمالگرام و باید همه چی برای من بی نقص باشه

منم از خدا خیلی گله داشتم و همش فکر میکردم کارام پیش نمیره ولی وقتی با سپاسگزاری آشنا شدم دیدم خیلی تغییر کرد 

آدم های کمال‌گرا رو دوست دارم بیشتر اینشون رو دوست دارم که نمیدونم تو این دنیا چجوری زندگی میکنن ولی ما به عنوان اشرف مخلوقات ،کمال خلقتیم