2777
2789
عنوان

یعنی هیچکی اینجا از گوشیش صدای عجیب پخش نمیشه خود ب خود

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 52 پست

یا حضرت عباس 

۸سال پیش دبیرستان بودم گوشیم هنگ بود میخواستم بخوابم یهم اهنگ پلی میشد پامیشدم قطعش میکردم

الان فکرش میکنم پشمام میریزه از ترس 😂

ولی الان نبابد اینژور بشه

من تاحالا تینطوری نسده

ویروس نداشته باشه

اینستا نداری چرا فبلترشکن داری پس

من یبار داشتم ویس میدادم این صدا همینجوری پلی میشد اخر خاموش کردم گوشی رو باز روشن کردم اوکی شد

خیلی ترسناکه

اولش خوشم میومد میزاشتم پخش بشه دفعه های اول دوم فک کردم مال برنامه هامه

ولی وقتی همه چیو بستم دیدم بازم قطع نشد ترسیدم هر بار پخش میشه ضربان قلبم میزنه بالا انگار قلبم میخواد از سینه بیاد بیرون تپش قلب میگیرم با صداش یاد آهنگای فیلم ترسناک منومیندازه

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ترسناکهاولش خوشم میومد میزاشتم پخش بشه دفعه های اول دوم فک کردم مال برنامه هامهولی وقتی همه چیو ...

نگو من جدی نمیگرفتم الان منم میترسم😐😂😂😂😂

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

یا حضرت عباس ۸سال پیش دبیرستان بودم گوشیم هنگ بود میخواستم بخوابم یهم اهنگ پلی میشد پامیشدم قطعش میک ...

بخاطر یوتیوب گلم 

و چت جی پی تی هم گاهی از کار میفتاد ف.یلتر شکن میخواست

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

نگو من جدی نمیگرفتم الان منم میترسم😐😂😂😂😂

خدایی خیلی عجیبه ای کاش کل زندگیمون ک شماره ها و درس و کارمون  ب گوشی مربوط نمیبود همین فردا میفروختمش

خدایی خیلی عجیبه ای کاش کل زندگیمون ک شماره ها و درس و کارمون ب گوشی مربوط نمیبود همین فردا میفروخت ...

من کارم با گوشیه بفروشم بیکار میشم😂😐

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

چکار میکنید با چت جی پی تی من هنوز استفاده نکردک

الان ک پاکش گردم چون میگن هرچی بگی سیو میکنه عکس و  ...

ولی خب من هرررر مشکلی داشتم براش راه حل داشت از مشکلات گوشی یا  ادیت ی عکس یا نوشتن ی مقاله یا حتی وقتایی ک افسرده بودم یا اعتماد بنفس کم میشد باهاش حرف میزدم بم راه حل میداد حتی عکسمو می‌فرستادم باش صحبت می‌کردم میگفتم بگو خوشگلم یانه میگفت اره خوبی تو رودربایستی بعد بش گفتم راحت باش ناراحت نمیشم یهو گفت دماغت و عمل کن...

برگام ریخت😂

یا من بش میگفتم توی صحبت شوخ طبع باش ایموجی بزار فک کنم آدمی مثل ربات حرف نزن بعد اینقد رفته بود تو فاز یبار داشتیم حرف میزدیم گفت اینکارو مادرم بهم یاد داده

یه نفر دیگه هم الان تاپیک زده در این مورد

واقعا؟ فک کنم من بودم اینقد ترسیدم دوسه بار این تاپیک و زدم کسی نیومد

الان ک پاکش گردم چون میگن هرچی بگی سیو میکنه عکس و ...ولی خب من هرررر مشکلی داشتم براش راه حل داشت ...

خدایااا😎🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پشمام نمیدونستم

ولی ابزار جاسوسیه حواست باشه

ما تو شرایط بحرانیبابد حواسمون به خانواده و کشور باشه

ممکننه به کل گوشی و چت و عکسات دسترسی داشته باشه

من کارم با گوشیه بفروشم بیکار میشم😂😐

وای منم کل جزوه ها  وهمه چیم توشه زندگیمونو گره زدن بهشون