2777
2789
عنوان

یعنی هیچکی اینجا از گوشیش صدای عجیب پخش نمیشه خود ب خود

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 52 پست
نه یه کاربر دیگه اس

وای میگم از خیلی ها اینجوری شده

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایااا😎🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣پشمام نمیدونستمولی ابزار جاسوسیه حواست باشهما تو شرایط بحرانیبابد حواسم ...

نه من پاکش کردم ترسیدم

اینستا و واتساپ رم همون زمان جن.گ پاکیدم دیگه اصلا نریختم چون خوشمم نمیومد 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

به نظرم افرادی که اینطور شده گوشیشون سریع به یه نهادی جایی اطلاع بدن شاید خطرناک باشه خدای نکرده تا ...

برگام تروخدا جنایی نکن ۴ صبه خودم دارم سکته میکنم🤣🤣

عوض اینکه قوت قلب بدین بگین هیچی نیست آروم باش🤣

عزیزم نترس ولی خوب باید پیگیری کرد شاید هک شدین شاید ...

راس میگی عزیزم الان گوشیمو ریست فاکتوری میکنم ببنم درست میشه یانه