2777
2789
عنوان

شما هم بعد از خوردن خربزه گلو درد میگیرید⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 34 پست
من دقیقا ۲ ثانیه بعد خفه میسم

بگیر بخواب دختر

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بشور بخور عزیزم دیگه اذیت نمیکنه یا اون جای شیرینش و نخور

من عاشق همون جای شیرینشم🥲💔

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خربزه مشهدی میخورمبعدش از گلو درد میمیرم🤕🤕هربارم توبه نمیکنم دوباره میخورم عاشق خربزه ام😂

دقیقا منم😂😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

من دقیقا ۲ ثانیه بعد خفه میسم

حداقل همون لحظه آلرژیو متوجه میشی😂من یه دل سیر خوردم دو ساعتم گذشت الان میبینم ته گلوم میسوزه

اره همینجوره من که ی گلو دردی میگیرم از گلودرد کرونا بدتر انگار زخمه تو گلوم

البته همه خربزه اینجوری نیستن اونایی که هیستامینشون بالاس باعث گلو درد میشن

اگه متوجه شده باشین ی وقتایی میخورین هیچ اتفاقی نمیوفته

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍

وای عمرااا بخورم گلوم درد میگیرههههه

یسری پروتئیناش زیاده ک باعث میشه اینطور بشی

من انگور سبز بخورم هم همینطور میشم

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

الانا میخابم😂🫠تو چرا نمیخوابی

گریه میکنم دلم گزفته

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

چره

با همسرم قهرم