2777
2789

بهوش که اومدن اصلا حال و حوصله درست حسابی نداره فردا مرخص میشه ازینکه نمیتونه راه بره خیلی اذیته فکرش درگیره دلش نمیخواد کسی کمکش کنه 

چیکار کنم براش

دلم کبابه براش 

اصلا دوست نداره کسی کمکش کنه انگار به غرورش بر میخوره نمیدونم چرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی خدا شفاش بده خیلی سخته یعنی دیگه هیچوقت نمیتونه راه بره ؟

گفتن ممکنه با فیزیوتراپی دوباره اوکی بشه 

انگار حالت شوک بوده 

انقدر حرف تو حرف شده که من گیج گیجم 

جلوش جوری رفتار نکن که حس کنه داری ترحم میکنی و دل تو دلش بذار و یه جوری صمیمی رفتار کن که یکم پیش تو غرورش رو کنار بذاره و پیش خودش بگه جلو این که اشکالی نداره از خوده

خیلی عادی رفتار کن که انگار اصلا چیزی نشده یا عیبی نداره که برای همه ممکنه پیش بیاد

جلوش جوری رفتار نکن که حس کنه داری ترحم میکنی و دل تو دلش بذار و یه جوری صمیمی رفتار کن که یکم پیش ت ...

هربار رفتم بیمارستان گفته برپ خونه الان که بیاد خونه نمیدونم همش قراره دلش بخواد تنها باشه یا نه 

بهش میگم درا و بیارم ببینی میگه نه نمی‌خواد میگم شب پیشت بمونم میگه نه برو خونه بچه پیش مادرش باید باشه بهانه میاره تا ازش دور باشم 

براش غذا آوردم نخورد 

هربار رفتم بیمارستان گفته برپ خونه الان که بیاد خونه نمیدونم همش قراره دلش بخواد تنها باشه یا نه بهش ...

اره سختشه پیش تو ناتوان باشه به حس مردنگیش برمیخوره

اذیتش نکن یکم بذار تنها باشه بپذیره 

انشالله مه زود خوب میشه و سالم میاد خونه

عزیزم شاد باش و ترحم نکن چون ناراحت میشه باهاش مهربون باش ولی ندام نخواه تو روحیشو خوب کنی چون بیشتر ناراحتش میکنی امیدوار باش با فزیوتراپی انشاالله خوب میشه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم