2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی خیلیااینکارومیکنن و میندازن توقبراطراف ماقبرستونمون قدیمیه خیلی قبرا،ازبین رفتن چن جای ک خاستن قبرجدیدبزنن توش یه تیکه استخون دیدن باهمین چیزا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

عجب یعنی دیگه از مرده هم دست نمیکشن😐

وجدان نباشه مرده و زنده فرقی نداره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

سوالت درست نیس 

ینی با مرده دعایی طلسمی دفن شده

یا دیدی ک طلسم و بردن قبرستون دفن کردن 

و اینکه طلسم شدن کلی علائم داره

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

با مرده طلسم دفن میکنن منظورمه

اگ طلسم هس بابته وراثتی شدن و ارث رسیدن ب نزدیکانش از طریق جن و موکل ینی ب بچه ها و خاندانش بخوان آسیب بزنن یا بخوان اموالشو تصاحب کنن 

اگه دعا بوده خیلیا اعتقاد دارن دعا بزارن ک اون دنیا اذیت نشن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

اگ طلسم هس بابته وراثتی شدن و ارث رسیدن ب نزدیکانش از طریق جن و موکل ینی ب بچه ها و خاندانش بخوان آس ...

اها جالبه برام سوال بود 

یه سوال دیگه از کجا باید بفهمیم کسی دعا خونده یا دعا گذاشته 

آخه هر وقت ر‌وستا همسرم اینا میریم یکی از فامیلامون چایی یا غدا و جا میکنه هرچی میاره میده منو همسرم میخوریم تا مدت ها باهم سر مسائل کوچیک الکی بحث داریم میتونه دعا خونده باشه ؟؟هروقت از اونجا برگشتیم از شبش دعوا میشه تااا ۱هقته 

اها جالبه برام سوال بود یه سوال دیگه از کجا باید بفهمیم کسی دعا خونده یا دعا گذاشته آخه هر وقت ر‌وست ...

آره میشه اما اگ فقط 1 هفته طول میکشه نه دعا و طلسم نیس نظر و چشم میشین اونجا انرژیش بهتون نمیوفته و تلقین ذهن داری