2777
2789
عنوان

دارم از خودم میترسم کم کم

300 بازدید | 23 پست

خیلی عجیبه برام امروز ناخوداگاه یاد یکی از دوستام افتادم که پارسال میگفت اربعین من خیلی دوست دارم برم کربلا امروز تو تلوزیون مسیر پیاده روی رو دیدم یهو یادش افتادم گفتم معلوم نیس امسال میره یا نه خیلی دوست داشت امشب اومدم گروهمونو چک کردم دیدم نوشته بچها پس فردا عازم..

چند وقت پیش یاد یکی از آشنا های دورمون افتادم که شهر دیگه ای ان و هر سه چهار سال شاد بیان اینجا 

با خودم گفتم فلانی ازشون خبری نیست خیلی وقته نیومدن ها فرداش دیدم اومدن خونمون سه چار روزی بودن 

الان هم به دست دیگم راجب همین موضوع گفتم الان شات میفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چشم سومت باز شده تو نت بزنی میفهمی

بسم الله نترسونم  خواهر چشم سوم چیه 😂

آبجیم چشم سومش باز شده بود با بدبختی بستیم براش 

من تو گوشش اذان گفتم و کلی کارا 

نکنه از اون گرفتم من😱

از اینا غیر قابل باور تر زیاااد برام پیش میاد 

بار ها و بارها من و خواهرم پیش هم لودیم هردوتا به یه موضوع مشترک که اصلا بحثش نبوده فک کردیم و

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا