2777
2789
شمما مذهبی و دلتون پاکه سنتون 35 اینا یه چیزی باعث شده ناامید بشین از آدما و طعنه هاشون اما هیچ وقت ...

عزیزم دوتا جواب مختلف دادی بهم

خ برمیگرده؟ازدواج داریم؟خودم اسمم کوثر

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو چطور دادی کنکور و ببینیم قبول میشی یا نه من خودم حقوق میخونم دانشگاه تهران

ماه تولدمو بگو 

اونی که تو اینستا بهم درخواست فالو داده همونیه که دوسش دارم یا یکی دیگه ؟

منابع رو نمیتونم بگم یعتی نمیدونم ک بکم عزیزم من چند سال قبل کنکور دادم و رتبه م ۵۲ شد ولی میتونم بگ ...

ممنون عزیزم براتو آیت الکرسی خوندم ✨ 

دمتون گرم رتبتون خیلی خوب شده

قلمچی برم یا ماز؟!

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

ممنون عزیزم براتو آیت الکرسی خوندم ✨ دمتون گرم رتبتون خیلی خوب شدهقلمچی برم یا ماز؟!

عزیزم ممنونم.

قطعا مااااز اشتراک الماس و بگیر 

آزمون های ماز و حتما شرکت کن 

سال آخر اگه آزمون های قلمچی رم تحلیل کنی، خوبه.

بازم میگم تحلیل آزمون یادت نره

عزیزم ممنونم.قطعا مااااز اشتراک الماس و بگیر آزمون های ماز و حتما شرکت کن سال آخر اگه آزمون های قلمچ ...

خیلی ممنونم

من الان تابستانی دهم و یازدهم دارم جمع میکنم که دوازدهم بچسبم به همین پایه  درسته این کار؟!

اشتراک ماز ده میلیونه نمیتونم خیلی خرج کنم🥲💔

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

خیلی ممنونممن الان تابستانی دهم و یازدهم دارم جمع میکنم که دوازدهم بچسبم به همین پایه درسته این کار ...

فکر کنم قسط بندی می‌کنند.اگر هم نتونستی ازمونا شو شرکت کن حتما. کار خوبی میکنی. 

اصلا حس خوبی نگرفتم عزیزم از اون دریده هاست شوهر پفیوزت بدتر البته همه اینا حس هست گلم نمیشه زیاد مط ...

دقیقا‌ حالا بنظرت از زندگیم اون عفریته میره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

فروردین شوخ طبع شما از اون دسته آدمایی صفر و صد و کمالگرا هستین یا یه چیز رو نمی‌خواین یا باید کاملا ...

تقریبا چندتاشون درست بود 

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره چه زمانی پیشنهاد میده ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

تقریبا چندتاشون درست بود حس کسی که دوسش دارم بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره چه زمانی پیشنهاد ...

@manam27‍ 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤