2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو چطور دادی کنکور و ببینیم قبول میشی یا نه من خودم حقوق میخونم دانشگاه تهران

ممنون عزیزم من هنوز امسال کنکور میدم 

میشه بپرسم از چه منابعی استفاده کردیید؟

و چی کارایی رو بهم پیشنهاد میکنید؟

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

خ میاد؟باهم ازدواج داریم؟لطفا عزیزم اگه میشه جواب بده

شمما مذهبی و دلتون پاکه سنتون 35 اینا 

یه چیزی باعث شده ناامید بشین از آدما و طعنه هاشون اما هیچ وقت به روشون نیاوردی بیشتر میریزی تو خودت ایندت روشنه حس میکنم یه شبه زندگیت عوض میشه بر وفق مردا

شما آروم و ساکتی اما عاشق هیجانی مخصوصا تو جمع دوستات، اصلا خوب رو از بد تشخیص نمیدی بین دوستات و بق ...

عزیزم بهش میرسم؟

با ی یا ف ازدواج دارم کی پیام میده

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

شمما مذهبی و دلتون پاکه سنتون 35 اینا یه چیزی باعث شده ناامید بشین از آدما و طعنه هاشون اما هیچ وقت ...

ماه تولدمو بگو

اونی که تو اینستا بهم درخواست فالو داده همونیه‌ که دوسش دارم یا یکی دیگه؟

شما آروم و ساکتی اما عاشق هیجانی مخصوصا تو جمع دوستات، اصلا خوب رو از بد تشخیص نمیدی بین دوستات و بق ...

منم بگو تروخداا 🥲❤️🙏🏼

زیست قبول میشم آزمون بدم دوباره  

خودم چه ویژگی های دارم 

کنکور چی قبول میشم 

کی ازدواج میکنم طرف چجوری آدمیه 

پولداره؟ 

برات صلوات میفرستم 🥲 🙏🏼 💞 

ممنون عزیزم من هنوز امسال کنکور میدم میشه بپرسم از چه منابعی استفاده کردیید؟و چی کارایی رو بهم پیشنه ...

منابع رو نمیتونم بگم یعتی نمیدونم ک بکم عزیزم من چند سال قبل کنکور دادم و رتبه م ۵۲ شد 

ولی میتونم بگم اگر مدرسه خوبی نمیری کلاس های ماز رو شرکت کن حتما. من خاطرم هست روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت میخوندم. دوره رو حتما توی برنامه داشته باش. تست آموزشی یادت نره. حتما حتما حتما آزمون بده و تحلیل کن. هرررررر‌ روز مطالعه مستمر داشته باش. در آخر هم یه صلوات برای حاجتم بفرست.