2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارره میاری نه کاری نمیکنن بسپار به خدا بعد چندسال بچه دار شدین بچه اولتونه و دختر

عزیزم حست به من چیه ؟!

و دانشگاه حقوق دولتی قبول میشم ؟!رتبه کنکوره تقربیا چندمیشه؟

برایت ایت الکرسی خوندم عزیزکم 💝 

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

مچکرم عزیزم بله میدونم زمان حل میکنه فقط حقیقتا طاقت ندارم زیاد بکشه میدونید چقد طول میکشه که ایشون ...

حدداقل دو سه سال فقط دست خودته که درستش کنی و باعث بشی تو دل هم عزیز بشن

میشه یه چیزی بگم .درمورد شخصی به اسم سمیرا زاده فاطمه اخرش از زندگیم میره؟ حس میکنی چندسال دیگه میره ...

اصلا حس خوبی نگرفتم عزیزم از اون دریده هاست شوهر پفیوزت بدتر 

البته همه اینا حس هست گلم نمیشه زیاد مطمئن گفت

نهه دنبال سرگرمیه تا حدودی اما لو نمیده انگار خیلی باسیاسته از مادرش هم وایب خوبی نمی‌گیری و اصلا خو ...

باهم تو رابطه نیستیم و نبودیم گف شرایط داشته باشه میاد واسه ازدواج حست چیه راجبش باز 

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
نهه دنبال سرگرمیه تا حدودی اما لو نمیده انگار خیلی باسیاسته از مادرش هم وایب خوبی نمی‌گیری و اصلا خو ...

@manam27‍ 

عزیزم قصد طاها چیه ک باهام چت می‌کنه اکسمه پیام داد چت روز قبل 

لطفاً حستو بگو

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/