2777
2789
فروردین شوخ طبع شما از اون دسته آدمایی صفر و صد و کمالگرا هستین یا یه چیز رو نمی‌خواین یا باید کاملا ...

عزیزم میشه منم بگی

حس م بهم چیه؟ کاری که تو ذهنمه را میخواد انجام بده؟ 

شاغل میشم؟ چندسالگی؟ چه شغلی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت بشی عزیزم زمان همه چی رو حل می‌کنه

مچکرم عزیزم بله میدونم زمان حل میکنه فقط حقیقتا طاقت ندارم زیاد بکشه میدونید چقد طول میکشه که ایشون بااین موضوع کناربیاد؟

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

عزیزم حست نسبت به من چیه؟

شمما محصل 19 سالته خیلی خواستگار داری 

خوشگلی وایب قیافت شیطنت داره اما اینجور نیستی در نگاه اول مغرور بنظر میرسی مهربون خیلی منظمی به تمیزی علاقه زیادی داری از تنبلی و خوابالویی بیزاری اما نمیتونی از سرت بندازی تک دختر هم هستی

نه بخاطر یه دستاورد زندگیتونه اونا هم حس میکنن شما خودتون میگیرین

میشه یه چیزی بگم .درمورد شخصی به اسم سمیرا زاده فاطمه اخرش از زندگیم میره؟ حس میکنی چندسال دیگه میره؟ 

واقعا ذات بدجنسیش شوهرم میفهمه؟ واقعا شوهرم راست میگه نمیخامش اخرش ولش میکنم 

شوهرم منو میخواد یا اون عفریته زو

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

شمما محصل 19 سالته خیلی خواستگار داری خوشگلی وایب قیافت شیطنت داره اما اینجور نیستی در نگاه اول مغرو ...

عزیزم حست به من چیه ؟

و دانشگاه حقوق دولتی قبول میشم ؟!

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

از من چه کسی میگیری؟؟

شمما عاشق ماجراجویی هستی عاشق اینی از همه چی سردربیاری یه برادر داری خیلی رومخته صورتت کشیده سفید اندام لاغر و قد بلند با یکی تو رابطه ای سنت هم نهایت 22