2777
2789
عنوان

مدیر ساختمان پمپ را خاموش میگنه شبها

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 56 پست
صدای پمپ اگ نزدیک خونه باشه خیلی آزار دهنده س و واقعا مخل آسایش و خواب میشه چون یکسره خاموش و روشن م ...

پمپ رو پشت بووووم؟؟؟؟؟😐😐😐

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ب صاحبخونت بگو هزینه جابجایی و‌کمیسیون رو بده میخام جابجا شم هم‌امنیت نداره هم تو مذیقه ام خونه اجاره کردم زندگی کنم وگرنه میرفتم تو‌خیابون 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

گفتم.ولی میتونم یک کار دیگم بکنم هربلر ابو بست زنگ بزنم ۱۱۰ .پلیس بیارم

چی بگم خواهر خودت شرایطو بهتر میدونی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
پمپ رو پشت بووووم؟؟؟؟؟😐😐😐

از قطره های بارون آب میگیره 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بنظرم اشتباهه پمپ تو طبقه ای باشه ک ساکن باشن واقعا سر و صداش زیاده یعنی یجوری از اپارتمان نشینی متنفر شدم عذاب الهیه البته ن همه فقط اونایی ک فرهنگشو ندارن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

از قطره های بارون آب میگیره

😆😆😆😆 من از کار فنی هیچی سر در نمیارم ولی واقعا دیگه اینو میدونم ک پمپ باید طبقه همکف باشه نه پشت بوم😅

گفتم میگه هزینه جابه جاییتو نمیدم مگر ازانس املاک بگه.

ب املاکیه زنگ بزن بگو خونه ای ک آب نداره میخام چیکار یا مشکلو خودت باهاش حل کن ب بنگاهیه بگو یا شکایت میکنم 

بنظرم اشتباهه پمپ تو طبقه ای باشه ک ساکن باشن واقعا سر و صداش زیاده یعنی یجوری از اپارتمان نشینی متن ...

به صاحب خونه گفتم میخوام برم گفت املاکی باید بگخ من باید خسارت بدم یا نه.همینطور گفت پولتو تخلیه کردی میدم

بنظرم اشتباهه پمپ تو طبقه ای باشه ک ساکن باشن واقعا سر و صداش زیاده یعنی یجوری از اپارتمان نشینی متن ...

آره یا باید تو پارکینگ باشه یا تو حیاطی جایی ک صداش کسیو آزار نده تو راهرو و اینا نباید باشه