2777
2789
عنوان

مدیر ساختمان پمپ را خاموش میگنه شبها

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 56 پست

نمیشه شب ها پنکه استفاده کنید

مخصوصا ازینا که اب میشه ریخت تو مخزنش و باعث میشه بادش خشک نباشه

جابجایی مجدد فقط زحمت و اذیته بیشتره براتون

باکلانتری هم راه به جایی نمیره مگه اینکه با مدیرساختمون تو جلسه که همه هستن اعلام کنین پول جمع کنن برای عایق و مخزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بنگاهم میتونم شکایت کنم

ن بنگاه مسئول نیست صاحبخونته فقط برو ب بنگاهیه شرایطو بگو اینجوریع شاید تونست برات کاری کنه اگه شبا یخورده اب میاد بالا اشکال نداره بساز تا موعدت تموم شه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خونه تخلیه بود از همسایه هاپرسبدیم چیزی نگفتن حتی بنگاهی هم گفت من نمیدونستم

خب الان فقط باید به فکر راه حل باشین

بایه تاسیساتی صحبت کنین ببینین چقدر هزینه میشه به همسایه ها اعلام کنین

البته بنظرم هیچکس مشکلی نداره وگرنه قبلا یه فکری براش میکردن