2777
2789

چون سروصدا داره.یک ادم لات توی بلوکه بهش اینطوری دستور داده .من شبها کولر را خاموش میگنم.۱۵ روزه امدم اینجا .به صاحب خانه گفتم یا مشکل را حل کن یا مخزن و پمپ جدا برای من بخر.یا ۱۵ میلیون خسارت به همراه پول پیشمو بده برم.به نطرتون برم کلانتری به شکل یواشکی از این ادم لات شکایت کنم.پمپ مخزن نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عایق گیر صدا هست چرا نمیخرن؟

آره خب باید ی چاره ای بیندیشن نمیشه ک‌پمپو خاموش کنن رو اون همه آدم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

صدای پمپ اگ نزدیک خونه باشه خیلی آزار دهنده س و واقعا مخل آسایش و خواب میشه چون یکسره خاموش و روشن میشه

اگ میشه جای پمپ رو عوض کنن بزارن پشت بام یا جایی ک کمترین آزار رو برسونه یا نهایت شما تو بالکن واحد خودت پمپ و تانکر بزار

میگه همینی که هست.برم کلانتری یواشکی شکایت کنم؟ طرف خیلی لاته

نمیفهمه شما شکایت کردی؟ چون میگی لاته میگم اذیتتون نکنه. ولی فکر نمیکنم با شکایتم کار ب جایی ببره. ب مدیر ساختمون بگو پول جمع کنه از صاحبخونه ها پمپو درست کنن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.