2777
2789
عنوان

کتاب خونا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 20 پست
وایی قلبم چقد کتاب 😍😥یکم راجب اونایی که خوندی و خوب بودن توضیح میدی ؟که درباره چیه و اینا

عروسک فرنگی که قشنگ غیرقابل پیش بینیه

نمیدونم چن سالته اما اگه فانتزی دوس داری مغازه خواربار فروشی نامیا رو حتما بخون انقدر برام جذاب بود ک دوس داشتم گاهی منم یه نامه مینوشتم میذاشتم تو سبد شیر پشت مغازه و یکی مشکلمو حل میکرد

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره چی بود اخری؟

اسیب مغزی

درباره یه دکتر پوسته که به سرش شلیک شده و داره درمان میشه

با اینکه ۹۰ درصد رمان توی بیمارستان میگذره اما اصلا خسته نمیشی 

مدام خانم دکتر لحظه شلیک براش تداعی میشه 

و تقریبا هی حدس میزنی کار فلانیه 

ولی دنبال دلیلی 

اثار فریدا مک فادن رو خیلی تعریفشو شنیدم

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

کیمیا گر و ایین دوست یابی سنگینن ؟البته کیمیاگر جذبم کرد هر صفحه که میخوندم میگفتم خوب حالا یه چند ص ...

اره نسبتا 

کلا موضوعات اینا یه جور درس زندگیه و باید رو بعضی جمله هاش فکر کنی برا همین. منم آیین دوست یابی رو خریدم ولی شروعش هم نکردم😂😔 

اول از رمان شروع کردم من. برا همین یکم علاقه م به کتاب بیشتر شد. البته رمان های آبکی نه. اینا که واقعا ارزش خوندن دارن. مثلا اگه روان شناسی و معمایی دوست داری ، بیمار خاموش هم خوبه. این کتابا رو که بهت گفتم یه سرچی بزن ببین دوست داری داستانشو یا نه.