2777
2789
عنوان

تنها شرط آقا داماد

956 بازدید | 56 پست

این خانم رو اگر میشه راهنمایی کنید 👇

سلام من یه نامزدی دارم که تازه قراره عقد کنیم هر چی از خوبیش بهتون بگم کم گفتم زیبا قد بلند جنتلمن ثروتمند و کاری از خودش خونه داره ماشین داره شغل پر درامدی داره بسیار زن دوست و مهربونه واقعا دوسش دارم و میخوامش چند ساله باهمیم و همو قشنگ میشناسیم همین تازگیا قراره عقد کنیم
این اقا چون مومنه مثل خانواده ما میگفت مهریه رو میخوام پرداخت بکنم همون یک چک ۷٠٠ میلیونی بهم داد و گفت الباقی مهریه ات حدود ۱٠٠ سکه رو قسطی کم کم پرداخت میکنم
خودشو موظف میدونه بابت خرجی کامل من و منو شریک در همه اموالش میبینه فقط یه شرطی داره این زیر براتون مینویسم:
میگه طبق قانون زن وظیفه‌ای در قبال کارهای منزل بچه‌داری یا رسیدگی به خانه نداره که من مخالفشم تعهد باید دو طرفه باشه همون‌طور که من متعهد می‌شم همه وظایفم رو به‌عنوان شوهر انجام بدم مثل مهریه، نفقه، خونه، ماشین، خرجی خونه دوست دارم تو هم به زندگی مشترکمون تعهد داشته باشی.
می‌خوام شرط کنیم که تو مسئولیت کارهای منزل رو می‌پذیری و منم هر چند جبران زحمتت تو خونه رو نمیکنه ولی در مقابل بابتش بهت حقوق میدم بیمه ات میکنم.

به نظرتون شرطش رو بپذیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه خواستگار اینطوری داشتم گفت مهریه فقط ۱۴ تا سکه توی زندگی بهت پرداخت میکنم ردش کردم بنظرم کسی که از اول فکر دادن مهریه و حساب کتابه قابل اعتماد نیست.به مشکل بخورین میگه مهریتو که دادم دیگه چه حقی داری برو خونه بابات

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

بگو اینکارو میکنم بخاطر زندگی مشترکم و بابتش حقوق نمیخوام واون پول رو ن بعنوان حقوق بلکه بعنوان پول توجیبی ماهانه بهم میدی .....اگ بابت اون بده میشین مث کارگر وکارفرما.....بگو کار میکنم براخونه زندگیم باجون ودل ولی خدای نکرده مریضی وکسالت اینام هست...ولی پول رو بابت حقوق نگیر بلکه بعنوان وظایف همسریش ک سرپرست خانوادس باید بده

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

عزیزم 😍مبارکه هرچی گفت بگو عالیه. لطفا بگو چه دعایی کردی و چی از خدا خواستی خدا همچین مرد شریفیو گذاشت توی زندگیت.

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆